Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukámat miért zavarja ez?

Anyukámat miért zavarja ez?

Figyelt kérdés
Szóval van az osztályból egy csaj(Luca)akivel mi barátnők vagyunk.És mostanában sokat beszélünk telefonon(igyenes,mert van egy ilyen alakamáz amivel ingyen beszélhetünk)a kedvenc sorozatunkról,hogy mikor lesz a következő évad meg ilyenek.És egyszert felhívott 20:30(nem a sorozat miatt) és mikor letettem anyu egyből faggatózott,hogy miről beszéltünk,mi ilyen fontos,hogy valaki ilyenkor kell hívni,mert szerinte este nyolc után nem illik telefonálni.Ma is hív,és mikor leteszem megkérdezte ki volt,erre mondta,hogy csak a Luca.És kérdezte megint miről beszéltünk,mondtam,hogy az Anubiszról(az a kedvenc sorozatunk),mire ő elkezdett pofákat vágni,hogy mi van ezért miért kell hívni.És mondta,hogy mostanában elég sokat hívogat ez a Luca,miért hív ennyit ő legjobb barátnőd?Mondta,hogy nem,de ő is a barátnőm.Kérdeztem,hogy mi a baja vele,erre ő nem válaszolt.Komolyan miért kell az összes barátomat kritizálni?
2013. aug. 27. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehet nem hisz neked azt gondolja h pasizol.

Én anyám is kritizálja a barátaim mert neki nem volt haveros korszak. Én meghallgatom amit mond és ennyi.

2013. aug. 27. 18:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Egy cipőben járunk.. én 19 éves lány vagyok..de ha valakivel beszélek telefonon már hallgatóznak, kiváncsiskodnak..

Akárhány barátnőmet, haveromat, "barátjelöltet" haza hoztam filmezni, vagy beszélgetni, utána mindent lejárták..

Kedvencem a "ci.ány és a csóró elnevezés.Pedig mi sem vagyunk gazdagok, teljesen átlagosan élünk.

Nem értem miért kell ezt csinálni, hogy lehetnek ennyire rosszmájúak.

2013. aug. 27. 18:20
 3/8 A kérdező kommentje:
12 vagyok,nem pasizok.Csak egyszerűen azt hiszi,hogy rosszhatással van rám,vagy nem tudom...
2013. aug. 27. 18:20
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Részben igaza van, 8 után senkit nem illik hívogatni.
2013. aug. 27. 18:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Oké,azt elismerem,de amilyen stílusban mondta az....
2013. aug. 27. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
Az lehet, hogy este 8 után nem illik telefonálni, de ha az illetővel olyan a viszonyod, akkor ez teljesen lényegtelen. Nem kell különösebben foglalkoznod anyukáddal, amíg nem akarja elvenni a telefonod. Ha teljesen ingyenes, akkor még a pénzre sem foghatja, úgyhogy szépen hallgasd végig, amiket mondd, mást úgyse tehetsz, aztán menj be a szobádba és azzal beszélgetsz, akivel akarsz.
2013. aug. 27. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez van, ne légy a közelében mikor telefonálsz.

Az előzőnek igaza van, nyolc után nem illik telefonálni, nagy általánosságban. Nem hívod azt akit alig ismersz, nem hívsz kisgyerekes anyukát, nem hívod azt aki egésznap dolgozott és egy órája hazaesett. Viszont akivel tényleg jóban vagy és tudod,hogy ráér azt lehet.

Szóval ha telefonálsz ne legyél a közelében így nem zavarod (mert lehet az a baja,hogy a fecsegésed kell hallgatnia). Vagy beszéljetek neten a barátnőddel.

2013. aug. 27. 18:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Beszoktam menni a szobámba telefonálni
2013. aug. 28. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!