Miért zavarja a nőket ha egy férfinek nagyon jó viszonya van az anyjával? Miért féltékenyek? Miért nem értik meg hogy egy férfinek fontos az anyja?
Én anya vagyok, 20 éves a fiam, de nekünk is nagyon jó a kapcsolatunk. Van barátnője, 2 éve, de én még nem vettem észre, hogy zavarná, ha mi mondjuk elmegyünk vásárolni ketten, vagy moziba, vagy akár hova.
Azt nem tudom, a Te barátnőidet mi zavarhatta, de én sem látok abban semmi rosszat, ha valakinek jó a kapcsolata a szüleivel. Úgy látszik ma már ez az abnormális.
Mert lükék. Miért lenne jobb, ha marnák egymást a szülők és a gyerekeik? Vagy féltékenyek a kedves mamára talán.
Az én párom sajnos nincs túl jó viszonyban a sajátjával, mivel nem ő nevelte fel. De időnként telefonálnak, sőt találkoznak, évente 1-2 alkalommal. Én mondogatom neki, hogy érdemes lenne szorosabbra fonni a kapcsolatot.
Mert az ilyen pasiknak mint te,mindigis az első helyen az anyja lesz, a feleség és a gyerek csak utána következhet,és mindig a mamának van igaza,mindig a mama kedvében akar járni,és ha a mama és a feleség összerugja a port,te tuti anyád mellett állsz ki,függetlenül attól,kinek van igaza.
Na ezért zavarna.
(szerencsére párom nincs annyira jóban,bár rosszban se az anyjával,2500km-re élünk,tökéletes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!