7 és fél hónapos a fiam, és nem érzem rajta, hogy én, az anyja olyan fontos volnék neki. Más is érez így?
Úgy melengetné az anyai szívemet, ha látnám rajta, hogy én olyan fontos vagyok neki. A családban bárkivel elvan, játszik, bárki etetheti, stb. Ha a szobában játszik és kimegyek, nem mondanám, hogy azonnal hiányolni kezd. Azt olvastam, hogy 3-6 hónapos kor között kezd nyilvánvalóvá válni a baba számára, hogy ki az ő anyja. Hát őszintén szólva én nem érzem rajta egyértelműen, hogy hozzám lenne a legerősebb a kötődése.
A férjem szerint még korai, amit várok, majd később fog ez kialakulni. Tényleg így van?
Kisfiam 7 hónapos, látszik rajta hogy én vagyok a legfontosabb neki, nekem mindig mosolyog, ha másra egyáltalán nem akar.
Én viszont azt szeretném, ha már ezen kívül mással is kitudná mutatni, pl. egy ölelés.
Szerintem ez még korai, szóval ne keseredj el.
Amikor fiam ilyenkorú volt,ő is elvolt bárhol, bárkivel.
Ahogy nőtt úgy lett egyre anyásabb.
A lányom 7 hónapos, ő meg pont az ellenkezője, ha kimegyek a szobából sír, ha nem lát nyavajog.
a fiam is 7 hos, elvan barhol, barkivel
de ha beuti vmilyet, ha vmi baj van, akkor senki se tudja megvigasztalni, csak en
pont ma reggel gondolkoztam ezen milyen igazsagtalan, amikor reggel apa utan kuszott ranevetett en meg hiaba beszeltem hozza
(most itt alszik a kezemben :)
hat ez van. el kell fogadni. mi ilyen szeriatartozek vagyunk :)
az én kislányom is 7 hós és 5.5-6 hónaposan volt egy olyan nyűglődős időszaka, h mindig sírt, ha nem látott, senki nem foghatta meg, csak én... stb...
most meg, 7 hósan bárkivel elvan, és én sem érzem,h irtóra kötődne, de tudom, hogy nem így van. Sztem irtóra kötődik ő, ha baj van...:-)))) de mikor nem, akkor meg HÁLA ISTENNEK jól elvan másokkal is. Én ennek csak örülök!
Sztem te se parázz ezen. Lehet,h nála majd a 2 év után jön az igazi "árnyék-korszak", mikor árnyékként követ mndenhova és le sem fogod vakarni. Sztem igaza lehet a férjednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!