Miért nyűgösködhet egy hat hónapos baba?
Figyelt kérdés
Egy állandóan mosolygós kisfiam volt, aki tényleg abszolút nem sírt. Egy hete semmi se jó neki. A foga még nem jön, védőnő szerint még nagyon messze van hogy kibújjon. Éhesnek nem éhes, hasa nem fáj. Hozzátáplálás egy hónapja van, újat az egy hét alatt nem kapott. Egyszerűen nem tudom mi lehet a baj. Sehol se jó neki. Játék is max 10 percig köti le, kézben se marad el ficánkol. Volt valakinek ilyen? Ötlet?2011. nov. 21. 10:11
1/6 anonim válasza:
Szia,
Nekem is 6 hós a babám és amiért nyűgös szokott lenni:
-fáradt és menne már aludni
- neki sem látszik még, hogy jönne a foga, de ő attól még érezheti, h már mocorognak a fogak
és van olyan is, hogy senki sem jó neki csak én. Nincs hozzám nőve a babó, mert sok emberrel "találkozik", de vannak olyan sírások, hogy ha átveszem, akkor egyből világbéke van. :))) Tán nálatok is ez lehet?
2/6 A kérdező kommentje:
Fáradtnak nem hiszem hogy fáradt, mert már reggel ébredés után negyed órával is nyűgös. Most kenguruban van így egy picit jobb a helyzet, de hát nem cipelhetem egész nap.
2011. nov. 21. 10:25
3/6 anonim válasza:
Én fiamnak semmi nem látszott az ínyén, csak nyűgösködött mindig, és 6 hós volt, mikor kibújt az első.
Miket mozog már? Lehet, hogy valamit nagyon akar csinálni, de még nem tud, ez is felbosszanthatja.
4/6 anonim válasza:
Jaj, ezek a védőnők...Messze van...a foga miatt van.(ha mosolygós, mindent megteszel stb.)
5/6 anonim válasza:
Az en kisfiam ugyanilyen most!!! Az inyuk honapokkal a gog attorese elott is viszkethet es az nekik mar fajhat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!