Egy 4 hónapos babának honnan vesznek vért?
Szia!
A fiamnak a kézfejéből vettek és addig bosszantották, amíg el nem kezdett ordítani. Le is csesztem a csajt, hogy örültem, hogy nem sír szegény erre tessék! És azt mondta muszáj, mert csak akkor dagad az ere, ha ordít, egyébként nem tudja megszúrni:(
13:03 vagyok.
Nagyon sajnállak benneteket. Elég nehéz ilyen pici babától vért venni. Nálunk egyetlen hölgy csinálja az összes babás vérvételt, van, hogy 5-6 percig is tapogatja, masszírozza a babát, hogy megtalálja az alkalmas helyet. 30 éve csinálja, és tényleg profi. A fiamtól 1 hónaposan vett vért elhúzódó sárgaság miatt, még csak nem is sírt a kicsi.
Ő már attól sírt, hogy lefogták, de szerintem már hazafelé elfelejtette az egészet. Én meg még mindig nem tettem túl magamat ezen :(
Abból a pici karból, olyan nagy tűvel...
De legalább másnak is vettek már vénából, így tudom, hogy nem vagyunk egyedül.
Szia!
Igaz mi idősebbek vagyunk 18 hónaposak, de nekünk múlt héten vettek vért. Nekem kellett lefogni. Először a bal kezéből próbálta, de ott nem sikerült megszúrni, csak forgatta abban a kicsi kézben a tűt. Utána meg a jobba úgy belebökte, hogy szörnyű. Benedek meg csak nézett hátra rám, hogy:"Anya ez fáj, mért fogsz le?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!