Miért zavarja a nőket ha egy férfinek nagyon jó viszonya van az anyjával? Miért féltékenyek? Miért nem értik meg hogy egy férfinek fontos az anyja?
Én speciel nagyon nem bírom az anyósomat.
A párom minden nap jár hozzá,ő nagyon jóban van vele,én viszont nem szeretem ha eljön hozzánk,mert velem nyilván másképp viselkedik.
Például ha eljön hozzánk ebédelni,és párom szedni akar neki kaját,rászól anyós,hogy "fiam ne te szedjél már,ülj csak le,egy nő dolga kiszolgálni a vendéget!"hát nem az 1600-s években élünk,hogy a nőnek vigyázban kell állnia!
Én megfőztem,készülődtem,legyen már mindegy hogy ki teszi elé az ételt.
Be is szóltam,hogy "Erzsi néni nem mindegy hogy ki szed?"
Erre a válasz: "nem drágám!"
Párom ilyenkor egy szót sem szól.
Minden oké köztünk,de ha anyuci megjelenik,átmegy 6 éves kisfiúba.......
De nem ez volt az 1. ilyen eset,voltak durvábbak is.....én
szépen kijelentettem páromnak,hogy vagy költözünk min 60km-rel odébb,vagy ennyi volt,én nem fogom elviselni hogy minden 2.nap anyós nálunk dekkol....azóta már elköltöztünk.Most egy kisvárosban lakunk,anyós minden héten jön.....ennyit tudtam kiharcolni.
Miért féltékenyek?
Nem féltékenyek,csak tudod sok anyós általában
ferde szemmel néz egy olyan nőre,aki "elveszi" tőle a kicsi fiát,
meg úgy is viselkedik a nővel,hogy érezze,hogy ő az "úr".
Ezt egy férfi nem sokszor veszi észre (nők közti rivalizálás ),de egy másik nő igen!
Én nem vagyok féltékeny az anyósomra,pedig ő világéletében az volt rám,és folyton szekált.
A párom is megelégelte,azóta nem beszélünk vele......szerintem inkább ő féltékeny rám,hogy sikerült végre elszakadnunk tőle,és a rigolyáitól......
amúgy a páromnak is jó volt vele a kapcsolata,viszont ha anyóssal kettesben voltunk,folyton szekált,meg beszólogatott.
Én már nem jönnék össze egy olyan pasival,aki nem tud elszakadni az anyjától,sűrűn találkoznak,mert szerintem azért ez túlzás,legyen jó a kapcsolata az anyjával,de egy felnőtt férfi az felnőtt férfi,nem anyás kisfiú....ha ilyen kéne,pedofil lennék :D
szerintem a férfiakat szeretjük,nem a kisfiúkat.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!