Hogy bízzak meg benne? Elsö soron régebbi kapcsolatban élő, nök, férfiak válaszát várom. Tényleg csak komoly válaszokat várok mert nagyon fontos nekem!
Honnan tudod konkrétan?
Mit érsz vele, ha rábizonyítod? Ha nem bízol benne, vess véget a kapcsolatnak, ehhez nem kell bizonyíték.
Kinek akarod bizonyitani?
magadnak?
másnak?
neki akarod megmutatni hogy bizonyitott?
ha a technikai részletek érdekelnek irj privit van pár ötletem hogy bizonyithatod rá de nem érdemes itt leirnom mert ha olvassa ezt akkor esetetleg meghiusul a törekvésed...
Hát mondjuk én el nem bírnám képzelni, hogy összeköltözzek valakivel, akiben nem bízunk meg egymásban maradéktalanul, de a szerelem nagy hülyeségekre képes, mint tudjuk.
Te gyanakszol, ő tagad. Valószínűleg egyik sem fog változni.
Tegyük fel, nem csal meg, te pedig igazságtalanul gyanúsítod. Nekem ez a helyében iszonyú rosszul esne, hogy hiába mond bármit, csak az a válasz, hogy "ne hazudj, úgyis tudom", te pedig valószínűleg sosem tudnál megszabadulni a gyanakvástól. Ez kinek lenne jó? Lassan felőrölné a kapcsolatotokat.
Ha meg van alapja a gyanakvásodnak, megint csak nem tudom, mennyi jövője lenne a kapcsolatnak? Ő tudja, hogy te tudod, és mégis dúl a love? Na ne már.
Ha rábizonyítod, gondolom, szakítasz vele.
Ha nem bizonyítod rá, a bizonytalanság fog zátonyra vinni.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de egy bizalom nélküli kapcsolatnak szerintem nincs sok jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!