Hogyan tudnék felnőttesen viselkedni? Már a páromat is zavarja.
A hisztis és féltékeny, az nem jó, de felnőni azért nem kell. Én se tettem. Jó dolog megőrizni a gyereket, nem mélyen, hanem úgy igazán. Attól még lehetsz felelősségteljes ember.
Sajna a hiszti és féltékenység leküzdéséhez nem értek :( Nekem is van egy temperamentumom, s ki tudok akadni, de alapvetően elvagyok, viszont tuti nem viselne el sok ember.. A párommal jó kombó vagyunk (féltékenységre pedig semmi okom).
Az őszinteség szerintem jó dolog, még ha nem is tetszik ez mindenkinek... A képmutatás, hazugság, jópofavágás problémák esetén is... Az rosszabb lenne.
8 hónapja vagyunk együtt, ebből max. 1o végighisztizett napot látott fáradtság miatt. Az új melóm necces volt, és a végén 2 volt egymás után. Szegény, még én is kiakadtam magamon. Akkor nagyon látszott rajta, hogy komolyan lelépne. Pedig Sztem az elég jó, h 24o napig angyal voltam, lestem minden kívánságát, nem?
Akkor meg az volt a baj, h lesem a kívánságait és készséges vagyok.
Ha alapvetően ilyen típus vagy, hogy a fáradtságra, feszültségre így reagálsz, akkor nem valószínű, hogy ez idővel javulna, sajnos inkább "romlik" majd, hiszen a korral együtt jár majd a több stressz, több probléma is.
Talán arról kéne gondoskodnotok, hogy kettőtöket ne túrhasson ez szét, ha egyébként jól megvagytok. Mi lenne ha nem a tünetet, a hisztit próbálnád megszüntetni, hanem azt, hogy ezen a párod kiakadhasson? Talán meg kellene beszélnetek, hogy amikor kezdesz ilyen lenni, akkor elmehet otthonról, akár egész napra vagy késő éjszakáig. Mielőtt hazajönne felhív és megbeszélitek, mi volt a gond. Ha tudsz vele hiszti nélkül beszélni, akkor elmúlt a vihar, jöhet haza, ha még nem, akkor majd később. Csak az a lényeg, hogy ezt mindketten elfogadjátok, ne legyen utána éppen emiatt veszekedés, féltékenykedés (ha neked kell, akkor egyezzetek meg benne, hogy ilyenkor hova mehet pl. szüleihez, X és Y barátjához, de Z-hez semmiképpen, stb), beszéljétek meg milyen gyakran hívhatod fel te közben és véletlenül se találja ki a párod ok nélkül, hogy hisztis vagy, csak mert kedve van lelépni.
Na és te se korlátozd a kijárását, csak mert amikor hisztis napod volt, akkor már ment korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!