Ki nem állhatom az anyukámat. Mit tegyek, hogy ő is és én is megváltozzak?
Igaz! hogy csak 13 vagyok, de folyton felrángatja az eszem az anyukám.:
Amikor összeveszünk mindig megküld 1 jó nagy pofonnal, és még a végén a képembe vigyorog, de ha én elmerem mosolyogni magam, leüvölti a fejem, hogy én mit képzelek magamról, hogy a képébe vigyorgok, és megrángat, tiszta lila folt lett a csuklóm körül, de tudom valamilyen szinten én is hibás vagyok....
Meg külön gyûjtöm a zsebpénzem, és voltak olyan idõszakaink, amikor úsztunk a lejárt számlákkal, és kilopkodta azt a 43.000 Ft-ot, és amikor megkellett spórolnom az új biciklimre, akkor látom, hova lett a pénzem... Megkérdeztem, és azt mondta nagy gúnyosan:: hát sajnálom, kellett a számlákra, majd összespórolod!! én bementem a szobámba és elkezdtem sírni, amikor már 2 évet arra spóroltam, most a pénzem kétzáras dobozba tartom... :]] és amikor meghallotta, hogy sírok, megküldött két pofonnal, és ezt mondta: Tessék tessék tessék itt van 30.000 ft, csatt, mégegy pofon, és már remegett a kezem, annyira idegbeteg lettem... :'( meg elveszi a saját gépem, amikor azt mondja:: Neked itt semmi sem a sajátod, amit meg kaptál, az az enyém, te CSAK használhatod! :'((((
Ja és az igazi apukám sokkal rendesebb mint az a rühes anyám, és õk 2 várossal messzebb laknak, és anyámnak meg most van a 4 pasija... Mondtam anyumnak, hogy elmegyek Apukámhoz, akkor ezt mondja, : Elmehetsz, de kérem az íróasztalod kulcsát, a házam kulcsát, a telefonod, a LapTopod, és amit csak itt lâtok, azt mind ide kérem a kezembe. Isten áldjon!! -- Komolyan már elköltözem volna az Apukámhoz, de visszatart 2 dolog: A 8 macskám, akiket mindennél jobban szeretek, de apum meg nem engedi meg, hogy elvigyem, és nem hagynâm az anyámékra, . és az hogy onnan busszal járnék iskolába, és az elég egy cigány város, és félek....
Ti mit tennétek a helyembe?? MINDEN VÉLEMÉNY ÊS VÁLASZ SZÁMÍT!!!!!! ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!!!!!
Hát már ne is haragudj, de ez tényleg nem normális viselkedés.. Egyedüli gyerek vagy? Én a helyedben mennék apámhoz, a macskákat meg add be valahová, vagy keress nekik gazdát. Azt is mondanám, hogy beszélj anyukáddal, de az a legtöbbször ilyen helyzetben csak még nagyobb vitába torkollik.
17/L
Ha anyukádnál vagy elhelyezve, arról bírósági papír van, csak bírósági döntés alapján lakhatsz édesapádnál.
Apukádnak mondtad már, h milyen veled az anyád?
Szerintem említsd meg neki mindenképpen. HA ő is jónak látja és te is úgy döntesz, akkor indítson gyerekelhelyezési pert és akkor átkerülsz oda.
Édesanyád viselkedés minősíthetetlen. Azt javaslom, hogy a megtakarított pénzed tartsd több különböző helyen. Pl. egy részét tedd be egy borítékba és tegyél a borítékba egy béna képeslapot is azt meg be egy könyvbe, ami a polcon van. Egy másik részét virágcserépbe, amiben művirágot tegyél rá, ú hyog abszolút ne lássa. A harmadik részének találj ki szintén valami rejtekhelyet, az a lényeg, hogy ha újra ellopja a pénzed, akkor se az egészet vigye - ezt így tudod megelőzni.
Nagyon úgy tűnik nekem, h csak a pasik érdeklik és téged nem szeret.
HA maradnod kell, akkor még 5 év és 18 leszel és akkor már tudsz dolgozni, albérletbe menni.
Középiskolába lehetőleg olyanba menj, hogy kollégiumban lakhass, így csak hétvégén kell az anyáddal lenned.
Kitartás, meg fog oldódni minden csak idő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!