Hogyan győzzem meg anyukámat (extrém eset)?
Figyelt kérdés
Tehát fiú vagyok, és barátom van. Anyával, a párjával, nagymamámmal és nagypapával élünk egy helyen (külön házban, de közös udvaron). Szóval csak anya tudja, hogy meleg vagyok, de ha idehoznék egy fiút, akkor mindenki egyből kitalálná, amit anya nem szeretne. Hogyan tudnám mégis meggyőzni, hogy itt aludhasson barátom?2013. szept. 22. 18:20
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, merre laksz, de mifelénk tök normális, ha két haver egymásnál alszik, első körben senki nem melegnek nézné őket.
2/4 anonim válasza:
Az ismerőseim körében nem ritka, hogy egyik haver ott alszik a másiknál. Nem tudnátok eljátszani, hogy a barátod is csak egy haver, te meg meghívtad hozzátok valamilyen indokkal? (Attól függ hol laktok, ha távol egymástól, lehetne az az indok, hogy arrafelé akadt dolga, de későn kellene hazamennie, vagy hasonló.)
3/4 anonim válasza:
Na akard meggyőzni. Nagyszülők nem olyan felvilágosultak ám, hogy ezt megértsék. Anyukádnak igaza van. Ne tedd ki őket ennek. Tudom, jogod van hozzá, de a szexuális beállítottságod a Te saját magánügyed. Nem kell tudni a nagyszülőknek, és az ő környezetüknek.
4/4 anonim válasza:
Mond azt, hogy haverod kiakarja próbálni a GTA V-öt úgyse tudják nagyiék mi az, mond ,hogy egy játék és egész este azt fogjátok nyomni, meg bulizni olyasmi pizsi parti féle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!