Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom elfogadni a lányom...

Nem tudom elfogadni a lányom barátját. Változnom kéne?

Figyelt kérdés
16 éves a lányom és 2 éve együtt van már egy félvér néger sráccal és nem tudom megszokni. Nem azért mert rasszista vagyok, nincs nekem semmi bajom velük ameddig nem családtagok. Rosszakat hallok róluk meg amúgy is azon a véleményen vagyok, hogy (most csúnyán fogalmazok) mindenki a saját fajtájával kezdjen. Elmondtam még az elején a lányomnak, hogy nekem ez nem tetszik és azóta is folyamatosan győzködni próbál az ellenkezőjéről. Nem akarom bántani a srácot, annyit nem mondott, hogy álljak arrébb csak egyszerűen zavar, hogy a lányom így választott. Rossz megérzéseim vannak. Vagy csak szimplán hülye vagyok? Mit csináljak?
2013. szept. 22. 21:20
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
58%
Nekem inkább az a fura, hogy 14 évesen már kapcsolata volt? Húúú... hát nem is tudom.
2013. szept. 22. 21:58
 12/40 anonim ***** válasza:
64%

Igen, kedves anyatársam, változnod kéne. Végül is CSAK a srác bőrszínével van bajod.

Ha elvált, mögötte 8 gyerek, az nem lenne baj?

Vagy egy bulizós, esetleg drogos srác?

Próbáld meg elfogadni, mert így elveszíted a lányodat is.

Annál nagyobb csapás pedig nem létezik. Ismerd meg a fiút.

Lehet, kellemesen csalódsz benne, hiszen nem lehet rossz ember, ha a lányod választotta.

Fogadd el!

2013. szept. 22. 22:00
 13/40 anonim ***** válasza:
53%
Figyelj, a lányod 14 éves kora óta vele van, gondolom első barátja, úgyse valószínű, hogy vele fog maradni. De azért tablettát feliratnék neki a helyedben, nehogy ott maradjatok egy néger babucival a végén:D
2013. szept. 22. 22:03
 14/40 A kérdező kommentje:
Hát nem itt kezdődik. Nem azzal van bajom, hogy félvér, nem a színe illetve származása zavar hanem az, hogy a lányommal van. Ahogy az egyik válaszoló írta, kívül és belül is más. Elég csak szétnézni egy kicsit és látjuk, hogy a legtöbb félvér gyerek szülei elváltak. Én csak jót akarok a lányomnak és megvédeni őt, úgy érzem fog még sírni a srác miatt és általában jók a megérzéseim. Ajánlom, hogy most csaljanak. Amúgy apa vagyok. És szerintem nincs semmi a néger szóban, ugyanúgy mint ahogy a cigányba se. Ha egyszer az akkor az. Ez nem szégyen.
2013. szept. 22. 22:04
 15/40 anonim ***** válasza:
62%

Két különböző világ, két különböző kultúra, két különböző erkölcsi felfogás. Merőben más gondolkodásmód, más szokások. Nagyon gyakori, hogy rövid időn belül konfliktusok származnak az ilyen vegyes házasságokból.

Aki az ilyen félelmeket és aggodalmakat rasszizmusnak bélyegzi, az tele van gonosz előítéletekkel.

2013. szept. 22. 22:05
 16/40 anonim ***** válasza:
66%

# 15/16

Az szöget ütött a fejemben, hogy már 15 éves kora óta járnak együtt.

Mit csinál a fiú?

Tanul? Dolgozik?

Hogy került a hazánkba?

Menekült?

Vagy tanulni jött ide?

Egyik sem mindegy.

2013. szept. 22. 22:08
 17/40 anonim ***** válasza:
31%
Talán nevelni kellett volna a lányodat...
2013. szept. 22. 22:18
 18/40 anonim ***** válasza:
36%

De egyszerűen nem is értem, hogy egyes szülők miért nem foglalkoznak a gyerekeikkel.

Az én lányom 22 éves és soha, egyetlen egyszer sem fordult még meg a fejében, hogy ő négerrel, arabbal vagy cigánnyal vagy mit tudom én mivel legyen együtt.

Mindig is jóban voltam vele, szépen el tudtunk mindig beszélgetni mindenről, meghallgattuk egymást és mivel látta, hogy megbízhat bennem, ezért szeretett, amiből fakadóan felnézett rám, amiből pedig következett, hogy követte az elveimet.

2013. szept. 22. 22:24
 19/40 anonim ***** válasza:
53%
Atya ég ennyi beszűkült ember.Az én férjem is fekete,de nagyszerű ember.Ide született!!Édesannya fehér apja fekete.És???Nagyszerű ember,nagyszerű apa,de nem a bőrszíne miatt,hanem mert ilyen ember.Szerintem is hagy,hagy járjon egy fehér drogos alkesszal.Biztosan jobb,mert nem váltak el a szülök,mert a te fajtád!Atya ég hihetetlen...
2013. szept. 22. 22:27
 20/40 A kérdező kommentje:

Mindig is csodálta a feketéket és sajnálta azokat akik Afrikában élnek. Erről igazán nem tehettünk. Arabbal meg cigánnyal elvileg ő se jönne össze, bár ezek után már nem vagyok benne olyan biztos.

Tanul a srác, 17 éves. Úgy tudom kiskora óta itt él és szerintem nem mondok meglepő dolgot de a néger apukája valahol Amerikában él és kb le se szarja a gyerekét. Ezért nem tartom jó ötletnek.

2013. szept. 22. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!