Miért nem képes a családom elfogadni hogy milyen akarok lenni?
Nem is kértem semmi feltűnőt tőlük soha,néha megemlítettem hogy tetszik ez és az a fiús felső,jól néz ki az a bőrbakancs,szeretnék erősebb izomzatot,de akkor még én sem igazán tudtam hogy ezt akarom,ők se nagyon foglalkoztak vele,csak lerendezték annyival hogy fura gyerek,de most már szeretnék önmagam lenni.2 éven keresztül próbáltam anyámékat gardróbfrissítésre rávenni,sikerült is,csak sajnos csinos szoknyákkal és virágmintával,amiket az életben nem akarok látni.18 évesen még csak ott tartok hogy egy hónappal ez előtt 3 órán át kellett vitatkoznom anyámmal hogy rövidre akarom vágatni a hajam,de még mindig nem engedte meg,folyton beleszól hogy az nem szép,csúnya,meg milyen szép hullámos hajam van,pedig tudja hogy mennyire utálom,lesz@rom hogy mi szép és mi nem,ha nem tetszik magamon akkor nem kell!
Most végre elértem hogy kaptam két flanel inget,úgyhogy van két olyan ruhám amiben végre kényelmesen érzem magam.
Egyszerűen ilyen ruhákat akarok hordani.Nem vagyok leszbikus ettől,nem akarok péniszt operáltatni magamra,egyszerűen a legtöbb nőies ruhától kiver a víz ha arra gondolok hogy nekem kéne hordanom,szeretnék békében sörözni a barátokkal anélkül hogy mások belém kötnének,szeretnék azzal a tudattal felkelni hogy nem kell órákig bíbelődni a hajammal,hogy nem számít milyen cipőt veszek fel,hogy nem csúszik fel a szoknya vagy fel a blúz,hogy szabadon mozoghatok a lenge pólókban anélkül hogy félnék hogy "kiugrik" a mellem belőle,és így tovább minden földi jó.
Miért olyan nehéz még egy ilyen apró dolgot is elfogadtatni velük?Nem mintha olyan nagy istenkáromlás volna nőként a rövid frizura!
Vágass nőies rövid hajat, vagy fokozatosan egyre rövidebbre. Mit csinálnak? Kitagadnak?
Ami a ruhákat illeti, én sem venném fel az általad leírt virágmintás felsőket és a szoknyát pláne. De vannak sportosabb női ruhák is, amik kényelmesek (ingek, női pólók, farmer), és nem ugrik/látszik ki semmi amit nem szeretnénk. Nem kell egyből flanel ing (kivéve, ha női) és bő nadrág.
A hajadat szerintem azért nem engedik, mert nagyon rosszul tud állni egy hullámos hajúnak a rövid. Nekem göndör, és hullámos is, és rengeteget bíbelődök vele, de nem tudok mit csinálni vele, mert nem vasalhatom ki, és már nem is akarom.
Nem kell egyből pasi ruhákkal kezdeni. A szoknyát én is gyűlölöm, na meg a kis virág minták...
Ott a halál fejes póló, a szaggatott farmer, női ingek, kockás, aminek az újját felhajthatod, alá vehetsz egy spagetti pántos toppot is, és tök jól néz ki! Nekem a szüleim tudják, hogy utálom a feszülős darabokat fölső téren. Van annyi féle variáció... pl van egy fekete pulcsim, ami testhez álló. Sokszor untam ezért egy bő pólót ráhúztam. És már is mást mutatott. Trükközz a ruháiddal!
De nem feltétlen kell kezdeni a legmerészebbekkel!
# 2
Nem engednek dolgozni,és sose magyaráztak el semmit arról hogy mégis hogy kéne elkezdenem önállóan élni,köszönöm.Most éppen próbálok végre saját döntéseket hozni,úgy hiszem hogy minden lépés számít.
Egyébként nem annyira maradiak,külső szemmel kifejezetten modernnek látszanak,de vannak témák amikről inkább meg sem említek nekik.Például a párkapcsolatokról(nagyon régimódi)a médiáról(csak vékony nőt a tévébe ésatöbbi)az internetről(órákig tudnak papolni arról hogy ezt azt rosszul csinálom,aztán ők teszik tönkre egy életre,és engem hibáztatnak)ezekről nem lehet velük beszélni,legalábbis én nem tudok.
Nem tudom már,igazából sokféle ruha tetszik,csak ezt a stílust érzem magamhoz illőnek.Abban viszont igazatok lehet hogy nem kellene rögtön ilyen "extrémen" kezdeni,csak már annyira elegem van abból hogy nem hagynak kibontakozni,hogy már inkább indulatból akarok ilyen fiús lenni.Sokkal apróbb dolgokat is említettem már nekik(pl: terepmintás női top)de nem kaptam meg soha.Csak mennek a maguk feje után.
"Nem engednek dolgozni,és sose magyaráztak el semmit arról hogy mégis hogy kéne elkezdenem önállóan élni"
Mint már említettem 18 vagy, vagyis nem gyerek, ennél fogva ha dolgozni akarsz és találsz melót akkor nem mondhatnak semmit se. De ha meg se próbálod akkor nem hibáztathatod őket hisz te adtad fel a dolgot.
Plusz nem tudom felfogtad e hogy ebből mekkora probléma lesz később vagy esetleg nem látsz tovább a szoknyáknál meg a blúzoknál: az ember teljesen érthető szükséglete hogy önálló életet éljen, anélkül hogy bárki megszabná hogy pl. dolgozhat e vagy sem (ez utóbbi a nagyobb probléma, nem az hogy hullámos vagy rövid hajad van e mivel amíg nem dolgozol addig esélyed sincs a jövőben külön költözni, saját családot alapítani stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!