Szerintetek illik elfogadni ezt a pénzt?
Figyelt kérdés
A lány amióta dolgozik, hazaad pénzt rezsire, kajára. Nem sokat, jelképes összeget. Később odaköltözött a párja is, azóta ő is fizet.
Most összeházasodnak és elköltöznek. Kiderült, hogy a szülők ezt a pénzt félretették, és most egy összegben adnák oda a párnak.
Ti elfogadnátok? Hiszen azt elvileg "lelakták, megették".
2013. jún. 14. 15:32
1/15 anonim válasza:
Ha a szülők nem szorulnak rá a pénzre, hanem a saját keresetükből is jól megélnek, akkor szerintem el lehet fogadni. Egyébként nagyon szép gesztus tőlük, hogy inkább félretették:)
2/15 anonim válasza:
Ha ők azt a pénzt erre szánták akkor ien.
3/15 anonim válasza:
Ez nagyon szép ajándék, nem illene visszautasítani.
Basszus, majdnem könnyezek :)
4/15 anonim válasza:
Nem illik.
Vagy csak úgy illik, ha vissza is adják nekik rövid időn belül. Befizetik őket egy utazásra, vásárlási utalványt vesznek belőle, majd odaadják valamilyen ünnepre.
5/15 anonim válasza:
persze...
jó fej szülők:)
megtanították, hogy nem ingyen van a lakhatás, stb... nem volt rá szükségük, így eltették...
ráadásul így tutira nem költötte el a lány:)
6/15 anonim válasza:
Szerintem el lehet fogadni, de én mindenképp meglepném a szüleim valamivel, utazással mondjuk.
7/15 anonim válasza:
fogadd el. Úgyis neked szánták visszadni, legfeljebb máshogy fogják. Lepd meg őket, vagy kösd le, és ha szükség lesz rá, odaadod nekik. Szabad tudni, mekkora összegről van szó?
8/15 anonim válasza:
Ez tényleg nagyon szép gesztus! Le a kalappal a szüleid előtt.
9/15 anonim válasza:
Neked vannak a legszuperebb szüleid! És jó ötletet adtál:)
10/15 anonim válasza:
Ha nem szorulnék rá,nem fogadnám el,ha meg igen,akkor elfogadnám,de nem esne jól,mert én adni akarok a gyeremnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!