Nem tudom elfogadni a lányom barátját. Változnom kéne?
Figyelt kérdés
16 éves a lányom és 2 éve együtt van már egy félvér néger sráccal és nem tudom megszokni. Nem azért mert rasszista vagyok, nincs nekem semmi bajom velük ameddig nem családtagok. Rosszakat hallok róluk meg amúgy is azon a véleményen vagyok, hogy (most csúnyán fogalmazok) mindenki a saját fajtájával kezdjen. Elmondtam még az elején a lányomnak, hogy nekem ez nem tetszik és azóta is folyamatosan győzködni próbál az ellenkezőjéről. Nem akarom bántani a srácot, annyit nem mondott, hogy álljak arrébb csak egyszerűen zavar, hogy a lányom így választott. Rossz megérzéseim vannak. Vagy csak szimplán hülye vagyok? Mit csináljak?2013. szept. 22. 21:20
1/40 anonim válasza:
Nem azért mert rasszista vagyok...DE.
2/40 anonim válasza:
Ott az elsőnél a pont. Álszentség amit csinálsz.
3/40 A kérdező kommentje:
Nálam a rasszizmus nem itt kezdődik.
2013. szept. 22. 21:27
5/40 anonim válasza:
"Elmondtam még az elején"
"2 éve együtt van már"
Olvasd már el még egyszer.
6/40 A kérdező kommentje:
? Magyarul 2 éve elmondtam neki, hogy nem tetszik.
2013. szept. 22. 21:31
7/40 anonim válasza:
Hol kezdődik nálad?
Az a bajod, hogy félvér. Mi ez, ha nem rasszizmus?
8/40 anonim válasza:
Bocsi kérdező, késő van már, ElmondJamot olvastam Elmondtam helyett.
Hogy kapj cserébe választ is: Próbáld meg elviselni és egy kicsit megismerni a srácot. Talán nem annyira rossz fej, lehet hogy megkedveled.
5-ös voltam
9/40 anonim válasza:
Nem neked kell,hogy tetsszen.Nem te fogsz vele élni.Lehet, hogy a lányodnak a te választottaid nem tetszettek volna.Egyébként miért nem nézed a dolog pozitív oldalát?A félvér emberek általában nagyon szépek. A néger szó pedig kiment a divatból,amióta kicsit nyitottabbak vagyunk a kultúrára és leomlott a berlini fal.Ugyanis sajnos ez mindenütt pejoratív szó,már önmagában rasszizmus.
10/40 anonim válasza:
"...mindenki a saját fajtávál kezdjen..."
Á,pöttyet sem vagy rasszista...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!