Mit csináljak, hogy anya engedje az ottalvást?
A barátommal áprilisban ismerkedtem meg,amikor Angliába utaztunk és Bp.-en csatlakoztak ők is a sulijával.Nagyon tetszett,olyan helyes srácot még sose láttam.És elkezdett velem beszélgetni...
Utána a szállásokon is folyton hülyéskedtünk és az úton kicsit közel kerültem hozzá.De ő volt a pesti menő srác,akiért odavan mindenki,kint is flörtöltek vele.Én meg ott voltam vidékről,a kis félénk csaj,akinek sose volt semmilyen kapcsolata fiúkkal.
Viszont később rengeteget beszéltünk,többször meglátogatott és eléggé megszerettem.
A nyáron már egyszer nála aludtam és kétszer ő is itt aludt,de ezekről anya nem tud.
Hamarosan lesz a szülinapja és ott szeretnék náluk aludni,de nyáron ezt könnyebb volt megoldani.Most sanszos,hogy lebuknék.
Szóval anyát valahogy rá kéne beszéljem,hogy megengedje.
De hogyan?
Mit mondjak neki?
Félek,hogyha felhozom és nem megy bele,akkor később sokkal jobban fog figyelni.
Bárhogy is ragozzuk, a szüleid döntik el, mehetsz, vagy sem. Vagy hazudsz valamit és megoldod úgy, vagy nyíltan elmondod anyádnak, mi a terved. Hogy miként fog reagálni, azt itt senki nem fogja megmondani, mert nem is lehet. Az utolsó mondatod pedig azt jelzi, kényelmetlen lenne számodra, ha édesanyád "jobban figyelne " rád.
Van két lehetőség: Vagy hazudozol, vagy nyíltan beszélsz és viseled az akár pozitív, akár negatív következményeit .
A szüleidet csak te ismered, így mi erre nem tudunk választ adni.
Ha modern gondolkodásúak, és jó fejek, akkor mondd el. Ha maradiak, akkor kamuzz valamit.
Én egyébként az őszinteség híve vagyok, én, és az akkori barátnőim ennyi idősen már aludhattunk együtt. A szülőket nem zavarta, így mi természetesen mindig szóltunk hogy ki hol fog aludni. De ha a te szüleid nem ilyenek, akkor nincs sok választásod, gondolom. :)
Egyébként ez a 16 évesen kicsi dolog.. Hát mi a baráti társasággal 16 évesek voltunk amikor mentünk Horvátországban nyaralni, és rendes becsületes felnőtt lett belőlem. 16 évesen már azért képes az ember felelősségteljesen cselekedni.
Melyik szülő hiszi el, hogy nem mentek át a másikhoz?
Hááát én nem mertem volna átmenni, mert tuti az lett volna az utolsó alkalom, ha lebukunk. Nem tudom, én tiszteltem a felnőttek kérést, akkor is, ha nem értettem vele egyet. Mert én sem értettem vele egyet, de ez van.
És még én is csak 24 vagyok, de nem vesztettem kb. semmit azzal, hogy 15-16 évesen nem aludtam együtt az éppen aktuális szerelmemmel. Viszont az is normális amit te szeretnél. Én nem engedném a lányomnak, hogy máshol aludjon, vagy hogy együtt aludjon a pasijával. Nem a szex miatt, de arról talán lehetne tárgyalni, hogy a srác aludjon nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!