Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mitévő legyek (olyan nagyon...

Mitévő legyek (olyan nagyon rossz minden)?

Figyelt kérdés

Na szóval nem is tudom hol kezdjem azt se tudom hogy érdemes-e kirínom vagy sem, de szerintem inkább nem na mindegy azért kiírom hátha tudtok valami okosat mondani a problémáimra. A probléma egész régen kezdődött kb 5 éve.. Mégpedig elég rosszul bánnak velem itthon, nincs semmi különösebb oka de megkeserítik az életem.. minden napos az ordibálás.. (még tanulok így elköltözni nem tudok) nincs sehova mennem, minden nap megkapom a következő sértéseket "megbántam hogy megszültelek, minek élsz ?, dögölnél már meg, haszontalan vagy stb.." így nincs is sok kedvem élni, sőt inkább utálok ahogy magamat is utálom többször próbáltam ártani magamnak de nem sikerült komolyan bár ez relatív, de mindegy a fő kérdésem hogy próbáljam meg ezeket elviselni hogy ne fájjon ennyire?

20/f

#anya #kétség #alegjobbatnemírtamledeazmind1
2013. szept. 20. 16:54
 1/2 A kérdező kommentje:
Ez kimaradt: apám szarik rám 1 éve nem beszéltem vele.
2013. szept. 20. 16:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Hááát....nincs mit tenni, vagy elviseled, vagy pedig vállalsz munkát suli mellett és elköltözöl.
2013. szept. 20. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!