Mitévő legyek (olyan nagyon rossz minden)?
Na szóval nem is tudom hol kezdjem azt se tudom hogy érdemes-e kirínom vagy sem, de szerintem inkább nem na mindegy azért kiírom hátha tudtok valami okosat mondani a problémáimra. A probléma egész régen kezdődött kb 5 éve.. Mégpedig elég rosszul bánnak velem itthon, nincs semmi különösebb oka de megkeserítik az életem.. minden napos az ordibálás.. (még tanulok így elköltözni nem tudok) nincs sehova mennem, minden nap megkapom a következő sértéseket "megbántam hogy megszültelek, minek élsz ?, dögölnél már meg, haszontalan vagy stb.." így nincs is sok kedvem élni, sőt inkább utálok ahogy magamat is utálom többször próbáltam ártani magamnak de nem sikerült komolyan bár ez relatív, de mindegy a fő kérdésem hogy próbáljam meg ezeket elviselni hogy ne fájjon ennyire?
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!