Felköszöntöttem névnapján egy távoli ismerősömet, de rosszul reagált. Mitévő legyek? Valahogy túl kell ezen lépni, hisz nem a világvége, de akkor is rossz.
Teljesen jó szándékból írtam egy nem tolakodó levelet egy ismerősömnek,az meg törölte!Egy "köszi"-t nem írt,se semmi,hanem olvasás után törölte!Nagyon rosszul esik,bár lehet csak én reagálom túl!Titeket nem érintene érzékenyen?Ezek után még véletlen se akarom látni a városban,vagy összefutni vele a vonaton vagy valami,pedig félek h az lesz!Nekem kínos.Utálom magam.:( bocsi a nyafogásért csak ezt váltotta ki belőlem.Nektek mi a véleményetek?
L/21
honnan veszed h törölte?
amugy lehet,hogy az összes sms-ét alapbol törli olvasás után,mert így szokta meg,vagy mert pl kevés a memoria.
amugy lehet h nem volt pénz a kártyáján és azér nem írt vissza.ha nem így van,akkor meg ne rágd magad emiatt..ha esetleg összefuttok ne te érezd magad rosszul,hiszen Te semmi rosszat nem tettél..
gondolom iwiw-en írta és ott lehet látni, hogy az illető törölte az üzenetet
hát elég bunkóság volt, de lehet, hogy épp csak rossz passzban volt :S nem tudhatjuk - ha találkozol vele, szerintem csinálj úgy, mintha mi sem történt volna, hátha személyesen eszébe jut megköszönni :S
Kívánom, hogy életed legnagyobb, meg nem oldható problémája legyen a kérdésedben felvetett dolog.
Már megbocsáss, de én sem válaszolok csak igen kivételes esetben egy "boldog névnapot" vagy "boldog szülinapot" levélre csak bizonyos személyeknek, ugyanis nagyon sokan onnan tudják, hogy az iwiw kiírja, hogy mikor van a szülinapom, nem onnan, hogy ismernek. Az én véleményem, hogy ha te ezért megalázottnak érzed magad, akkor még van mit tanulni az úgynevezett nagy betűs ÉLET-ből. Nem rosszindulattal mondtam ezt, szimplán megjegyeztem.
Nem ertem ebbe mi a megalazo neked???????
Vagy olyan ffi-nak kuldted esetleg el, akitol jelzest vartal, vagy nem ertem.
Szerintem ebben semmi kulonos nincs, azt elhiszem hogy nem esett jol, hogy nem irt vissza. De amugy, ra se rants!!
Érdekes a probléma.
Sajnos nem derül ki, hogy mennyire volt szoros a kapcsolat, vagy mennyire volt haverim baráti,stb.
Én úgy gondolom, hogy te ugyanazt teszed, mint azok akiktől a kioktatást nem fogadod el. Prejudikálsz (előítélkezel!).
Mindenképpen "megér egy misét", egy kérdést, egy tisztázást mi volt ennek az oka?
Ha ennyire zavar, akkor számodra fontos volt az illető személye, véleménye, reagálása.
Nem akart kioktatni senki téged, lehet hogy te vagy túl érzékeny. Vannak akik rosszul tűrik a kudarcot.
Szerintem egy ártatlan félreértésen alapul a dolog. Mindenképpen beszélj vele.
Egy kicsit túlérzékeny vagy. Miért?
Ezek a válaszok sem voltak bántóak, mégis úgy érezted.
A kitörlés semmi, én is kitörlöm, lehet, hogy épp a napja miatt betelt a hely, hát törölt. Attól örülhetett. Nem szoktuk mindenkinek rögtön megköszönni, lehet később sem Azért írtad, hogy örüljön, nem azért, hogy elmentse.
Ha többet akarsz tőle, írd meg neki azt!
És vedd ezt egy jelnek magad felé, hogy foglalkozz a lelkeddel, miért vagy ilyen érzékeny!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!