Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Felköszöntöttem névnapján egy...

Felköszöntöttem névnapján egy távoli ismerősömet, de rosszul reagált. Mitévő legyek? Valahogy túl kell ezen lépni, hisz nem a világvége, de akkor is rossz.

Figyelt kérdés

Teljesen jó szándékból írtam egy nem tolakodó levelet egy ismerősömnek,az meg törölte!Egy "köszi"-t nem írt,se semmi,hanem olvasás után törölte!Nagyon rosszul esik,bár lehet csak én reagálom túl!Titeket nem érintene érzékenyen?Ezek után még véletlen se akarom látni a városban,vagy összefutni vele a vonaton vagy valami,pedig félek h az lesz!Nekem kínos.Utálom magam.:( bocsi a nyafogásért csak ezt váltotta ki belőlem.Nektek mi a véleményetek?

L/21

2009. febr. 8. 22:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

honnan veszed h törölte?

amugy lehet,hogy az összes sms-ét alapbol törli olvasás után,mert így szokta meg,vagy mert pl kevés a memoria.

amugy lehet h nem volt pénz a kártyáján és azér nem írt vissza.ha nem így van,akkor meg ne rágd magad emiatt..ha esetleg összefuttok ne te érezd magad rosszul,hiszen Te semmi rosszat nem tettél..

2009. febr. 8. 22:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Kööszi szépen.Igazából nem sms-t írtam,hanem levelet itt a neten.Ott meg látom,h törölte!:( Pedig semmibe nem telt volna egy köszi.Vagy legalább ne törölte volna,de ez így borzasztó megalázó.
2009. febr. 8. 22:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

gondolom iwiw-en írta és ott lehet látni, hogy az illető törölte az üzenetet

hát elég bunkóság volt, de lehet, hogy épp csak rossz passzban volt :S nem tudhatjuk - ha találkozol vele, szerintem csinálj úgy, mintha mi sem történt volna, hátha személyesen eszébe jut megköszönni :S

2009. febr. 8. 22:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen. Köszi szépen.:( Akármilyen rossz passzban vagyok is,nem fogok arra haragudni,aki jó szándékkal "közeledett".Ezek után a szemébe nem néznék,annyira megalázottnak érzem a helyzetet,épp ettől féltem.:( nem értem én egyik-másik embert...a válaszaitokat természetesen hasznosra értékelem,ezúton is köszönöm.
2009. febr. 8. 22:57
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Kívánom, hogy életed legnagyobb, meg nem oldható problémája legyen a kérdésedben felvetett dolog.

Már megbocsáss, de én sem válaszolok csak igen kivételes esetben egy "boldog névnapot" vagy "boldog szülinapot" levélre csak bizonyos személyeknek, ugyanis nagyon sokan onnan tudják, hogy az iwiw kiírja, hogy mikor van a szülinapom, nem onnan, hogy ismernek. Az én véleményem, hogy ha te ezért megalázottnak érzed magad, akkor még van mit tanulni az úgynevezett nagy betűs ÉLET-ből. Nem rosszindulattal mondtam ezt, szimplán megjegyeztem.

2009. febr. 9. 00:00
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Nem ertem ebbe mi a megalazo neked???????

Vagy olyan ffi-nak kuldted esetleg el, akitol jelzest vartal, vagy nem ertem.

Szerintem ebben semmi kulonos nincs, azt elhiszem hogy nem esett jol, hogy nem irt vissza. De amugy, ra se rants!!

2009. febr. 9. 01:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kioktató leveleket!Mint meg is jegyeztem, tudom,h nem egy világméretű probléma, de igenis szarul esik. Érdekes, két ember is meg tudta ezt érteni és átérezni. Ha ennyire zavar a kérdésem, kérlek szépen ne írj! És rólad sem írnék inkább,ha már meg se köszönöd és még reklámozod is.Ez szerintem alapvető illemtani cselekvés lenne.De te tudod,nem rám tartozik.Ja és nem egy férfiről van szó, akitől visszajelzést vártam.
2009. febr. 9. 07:43
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Én nem oktatlak ki. Én is ismerem ezt az érzést, ha valaki tuskó velem, és én szégyellem magam. Én valahogy túl szoktam ezen lépni, aztán le is pattintom az illetőt. Nálam is alapvető illem, hogy dobok ez köszit. Nekem is szoktak olyanok köszöntő üzenetet küldeni, akiket évek óta nem láttam, és mondjuk karácsonykor látom. Ilyenkor én dobok egy köszönömöt, mert nem vagyok bunkó, viszont én nem köszöntöm vissza, ha soha nem jutok eszébe, akkor most se kell.
2009. febr. 9. 08:33
 9/10 anonim válasza:
83%

Érdekes a probléma.

Sajnos nem derül ki, hogy mennyire volt szoros a kapcsolat, vagy mennyire volt haverim baráti,stb.

Én úgy gondolom, hogy te ugyanazt teszed, mint azok akiktől a kioktatást nem fogadod el. Prejudikálsz (előítélkezel!).

Mindenképpen "megér egy misét", egy kérdést, egy tisztázást mi volt ennek az oka?

Ha ennyire zavar, akkor számodra fontos volt az illető személye, véleménye, reagálása.

Nem akart kioktatni senki téged, lehet hogy te vagy túl érzékeny. Vannak akik rosszul tűrik a kudarcot.

Szerintem egy ártatlan félreértésen alapul a dolog. Mindenképpen beszélj vele.

2009. febr. 9. 08:35
 10/10 anonim ***** válasza:
80%

Egy kicsit túlérzékeny vagy. Miért?

Ezek a válaszok sem voltak bántóak, mégis úgy érezted.

A kitörlés semmi, én is kitörlöm, lehet, hogy épp a napja miatt betelt a hely, hát törölt. Attól örülhetett. Nem szoktuk mindenkinek rögtön megköszönni, lehet később sem Azért írtad, hogy örüljön, nem azért, hogy elmentse.

Ha többet akarsz tőle, írd meg neki azt!

És vedd ezt egy jelnek magad felé, hogy foglalkozz a lelkeddel, miért vagy ilyen érzékeny!

2009. febr. 9. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!