Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz a száj szagom. Mitévő legyek, ha randin is zavar ez a dolog?
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 16:35
1/12 anonim válasza:
Talán moss fogat. Ha utána is fennáll, vagy a fogad rohad vagy a gyomorddal van gond.
2/12 anonim válasza:
A rossz szájszak komoly gondot takarhat, ne a randi miatt aggódj, hanem menj vele orvoshoz. Ahogy az első mondja, vagy fogászati-szájsebészeti, vagy gasztroenterológiai probléma.
3/12 anonim válasza:
Vagy cserélj fogkefét, lehet hogy régi. Fogat mosni minimum 5 percig kell, körkörös mozgással, és nem csak a fogaidat hanem a nyelvedet is. Vagy rágózz randi előtt, esetleg szájvíz...
4/12 anonim válasza:
Ilyen degenerált bunkók minek járnak ide kedves első"-.-...
Felteszem, szoktál fogat mosni;) Nos, ha ezek után is rossz szaga van, az tényleg lehet gyomorprobléma. Ne ijedj meg, esetleg említhetnéd a háziorvosodnak is. Kivizsgálják, és segítenek;) (pl belgyógyászat)
addig pedig mentolos rágó, nekem bevált:D
5/12 anonim válasza:
1.fogorvos
2.erős mentolos rágót használj,amikor emberek közt vagy,és gyakran vegyél be új rágót.
3.moss fogat egy nap többször és használj szájvizet is.
4.mindig legyen nálad rágó v tiktak!
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. márc. 4. 16:49
7/12 A kérdező kommentje:
és erre van "valami" megoldás? Úgy értem, hogy nekem ez kicsit kellemetlen dolog, és nem tudom eldönteni, hogy menjek vagy ne menjek. Mert nem tudom, hogy egyáltalán mit tudnak neki csinálni.
2011. márc. 4. 16:52
8/12 anonim válasza:
Ha a fogad rohad, akkor a fogdoki megoldja, ha a gyomrod bajos, adnak rá gyógyszert. Kedves utolsó, a kérdező rágózhat agyvérzésig, ha fog- vagy gyomorbaja van, ugyanúgy büdös marad a szája.
9/12 A kérdező kommentje:
Fogat szoktam mosni és a fogaim sem rosszak.
Akkor a gyomorral van valami baj?
2011. márc. 4. 16:57
10/12 anonim válasza:
Vagy csak simán rossz fogad van... Mit csinálj ha zavar akkor tic tac, rágó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!