Lehetetlen, hogy a szüleim megbocsátsanak? A nővérem hogy tehette ezt velem?
Gimnázium után külföldre jöttem egyetemre.Itt megismertem egy férfit és ő segített,támogatott anyagilag.Nem kellett azon gondolkoznom,hogy mennyi pénzt költhetek,olyan boltokban vásároltam,ahová előtte bemenni nem mertem volna és teljesen megváltozott az életem.
A családom előtt ezt titokban tartottam,gondolom sejtitek,miért.
De a nyáron elmondtam mindent a nővéremnek,mert régen nagyon jó volt a kapcsolatunk és azt hittem,hogy bízhatok benne.
Elmondta a szüleinknek,akik kiborultak.Próbáltam nekik megmagyarázni,hogy ez nem olyan,mint ahogy hangzik,de nem érdekli őket.
Mit tudnék tenni,hogy újra jó legyen a kapcsolatom velük?Az idő segítene?A nővérem hogy csinálhatta ezt?Miért?
Mit tanácsoltok?
Ha tudod, bizonyítsd be nekik, hogy nem olyan, mint ahogy hangzik!
Az elsimítaná a dolgot.
Miért tette?
Talán, mert szeret? És úgy gondolta, nem jó, amit csinálsz és éppen ezért tudniuk kellene róla a szüleidnek is, hátha "jó útra téríthetnek"?
Ha tényleg azért beszélt volna a szüleinkkel,mert nekem jót akart,akkor először nekem mondta volna el az őszinte véleményét a dologról és nem hozzájuk rohant volna "árulkodni".
Nem lenne furcsa ez az egész,hogyha a barátom nem autót,lakást és egyéb drága holmikat venne és nem adna annyi pénzt,amennyit kapok.
Neked az nem furcsa, hogy kitartott nő vagy? Nem csodálom, hogy a szüleid kiakadtak.
Élj meg abból, amit te keresel, és hagyd ott a szeretődet, akkor megbocsátanak a szüleid is.
:D
Ez elég egyértelmű. Az egyetemi ösztöndíjból kellene élned. Ha lakást kapsz szexért és nem jegyeztek el..
Feltételezem ez a férfi nagyjából egyidős apukáddal, igaz?
Én is eléggé kiborulnék ilyesmin. Mondjuk a nevelésedet már késő lenne ekezdeniük. Így sikerült.
Mit tanácsolok? Maradj a férfivel, ha ennyire fontosak az anyagiak. De akkor vállald érte a felelősséget is.
"Itt megismertem egy férfit és ő segített,támogatott anyagilag."
Nekem ebből nem az jön le, hogy megismerkedtél életed szerelmével, aki mellesleg gazdag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!