Nincs magánéletem, de szinte lehetetlen, hogy bármit tehessek ez ellen. Hogy bírjam ki a hátralévő itthon töltött éveket?
ez nagyon rossz dolog. idegesítő lehet. nekem is hasonló volt a helyzet 16 évesen. anyámmal egy szobában éltünk, mivel egy szobás a lakás. két lány/nő egyszerre felkel készülődni 20nm-en ne tudd meg mi történik. :D fürdőszobahasználaton való veszekedés, egymás kizárása hát szörnyű volt.
elköltöztem 16 évesen a barátomhoz, aztán meg egy másikhoz 18 évesen. most 19 évesen haza.
rájöttem, inkább anyámmal élek együtt mint disznó pasikkal, akik még annyira sem hagynak nyugodni.
persze majd külön költözök ha tehetem de csak egyedül vagy barátnővel, de külön szobámba.
Ezzel azt akarom mondani, hogy nem feltétlenül fogsz te egyedül lakni még egy jó ideig. viszont ha dolgozol, segítesz, érdemes lenne bérelnetek egy lakást, a tieteket meg kiadni, mert ez így tényleg nem állapot!
Vegyél egy laptopot fülessel és akkor valamennyire a gépezénél meglehet a magánszférád, nem néznek bele a dolgaidba és filmezni is nyugodtan filmezhetsz. 40-50 ezerét már kaphatsz használtat.
A koliban is így szeparálódnak el az emberek, mikor 2-4en laknak egy szobában. 2 embernél még könnyű megbeszélni, ha magadra szeretnél maradni vagy csajt felhozni, de amikor már másik 3 ember van ott, akkor már nem olyan könnyű ezt összeegyeztetni.
Szóval egy laptop elősegíti a magánszférád fejlődését, meg lassan jön a jó idő, ki lehet menni a természetbe gondolkodni.
HA elmész diákmunkára és jól jönnek ki a dolgok, pár hónap alatt összehozod a gépet :D
Kollégium.
Addig parkok, könyvtár, séta.
Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!