20 éves lányomnak 29 éves barátja van, szerintem nem sok, a férjem szerint viszont rengeteg és mostanában folyton ezen megy itthon a vita. Tényleg olyan sok?
A múltkor pl azt mondta a férjem a lányunknak hogy inkább haza se jöjjön és be se mutassa a fiút. Pedig rendes, tisztességes ember, látszik hogy szereti a lányom.
Az igazat megvallva én még örülök is neki hogy kicsit idősebb korosztályból választott magának párt, így legalább nem kell attól tartanom hogy túl sok meggondolatlan őrültségbe viszi bele.
A férjem viszont szinte őrjöng. De ugye hogy ő túlozza el? Hogyan békíthetném meg? Esélyt sem ad a lányom párjànak, nem akarja látni, beszélni sem akar vele. Attól tartok szép lassan elmarja majd tőlünk őket..
Szerintem ebben a korban a 9 év egyáltalán nem sok, mindketten felnőtt emberek.
Egyelőre szerintem ne erőltessétek a találkozót, ha később kicsit lenyugszik, akkor majd be lehet mutatni, hátha akkor ő is rájön, hogy eltúlozta a dolgot.
Mióta vannak együtt?
25N
Párom és köztem 7 év van,18 voltam amikor megismerkedtünk.Nekem is ezzel jöttek,anyám és apám is,hogy túl nagy a korkülönbség,túl öreg hozzám.
Párommal egyeztetve megkértük az öccse egyik hülye haverját,eljátszotta a pasimat,velem korú.Hazavittem,viselkedés nulla,kiakadtak rendesen,aztán jött a szöveg,hogy miért nem szedk össze normális pasit.
akkor mondtam meg,hogy a normális pasi még mindig megvan,ez csak az ő szemfelnyitásuk érdekében volt.
Szertinem határeset, vagy működik, vagy nem. A lány mégiscsak épphogy leérettségizett, a férfi meg már egy családalapításra kész, felnőtt FÉRFI...
Mindenesetre az biztos, hogy a férjed nem reagált túl jól, egyelőre pihentetni kéne ezt a találkozást. Az idő (ha lesz) úgyis őket igazolja majd.
Amúgy mennyi ideje vannak együtt?
20 és 29, egyáltalán nem gáz.
A legtöbb 29 éves pasi ma azért még abszolút nem kész a családalapításra. 5 év múlva már a most 20 éves lány is kész lesz arra. Nekem 25 évesen lett 33 éves párom, semmi gondot nem okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!