20 éves lányomnak 29 éves barátja van, szerintem nem sok, a férjem szerint viszont rengeteg és mostanában folyton ezen megy itthon a vita. Tényleg olyan sok?
A múltkor pl azt mondta a férjem a lányunknak hogy inkább haza se jöjjön és be se mutassa a fiút. Pedig rendes, tisztességes ember, látszik hogy szereti a lányom.
Az igazat megvallva én még örülök is neki hogy kicsit idősebb korosztályból választott magának párt, így legalább nem kell attól tartanom hogy túl sok meggondolatlan őrültségbe viszi bele.
A férjem viszont szinte őrjöng. De ugye hogy ő túlozza el? Hogyan békíthetném meg? Esélyt sem ad a lányom párjànak, nem akarja látni, beszélni sem akar vele. Attól tartok szép lassan elmarja majd tőlünk őket..
19 voltam, mikor a 29 éves páromat több, mint öt évvel ezelőtt megismertem és összejöttünk, megvolt már az esküvőnk is. Nála gondoskodóbb, megbízhatóbb férjet nem is találhatnék. Teljesen más kategória volt mint a velem egy idősek akkor. Neki már nem az volt a szórakozás, hogy az egész nyarat végig isszuk valami fesztiválon, vagy jól berúgunk már mielőtt elmennénk egy szórakozó helyre, mert ott drága. Vele már lehetett rendesen nyaralni menni, neki nem volt hülye öreges program már egy múzeum sem stb.
A párkapcsolatról is már egészen másképp gondolkodott, mint a velem egyidősek. Ő élt már addigra egyedül, mert elköltözött otthonról pár éve, így a háztartáson sem volt sose veszekedés, mert nem az volt, hogy anyuci mindent megcsinál és azt hiszi ő is, hogy miden magától lesz kész meg mindent majd én csinálok, neki semmi se kell.
Ha meg minden kötél szakad anyagiasan meg a férjedet még azzal is megnyugtathatod, hogy egy ennyi idős mellett valószínűleg hamarabb jut a lányod saját lakáshoz is, mint két szegény önálló életét épp csak elkezdő fiatal. Valószínűleg én sem a saját lakásomból írnék most, ha egy velem egy időssel jöttem volna össze az egyetemről. Épp csak most végeztünk volna és ha találnánk munkát örülnénk, ha albérletbe el tudunk menni. Nálunk meg ő ezen már rég túl volt csak a másik fizetés kellett a megtakarítása meg az övé mellé, hogy befizessen a lakásra.
Nem sok az a korkülönbség tényleg szerintem.. Lehet csak úgy baja van mindennel a férjednek és másba nem tud belekötni.
én és pàrom közt 10év van.22voltam mikor megismertem.
szerintem semmi gond ezzel.
most vàrjuk az első babànkat!
szerintem a férjednek inkàbb valami màs baja van
9-esnek tök igaza van.
Apuka nem képes elviselni, hogy a lánya felnőtt.
Próbáld meg ennek kicsit utána járni, miért. Beszélgess vele erről, mert az csak a kifogás, hogy a srác túl idős. A valódi ok más - valószínűleg.
19 voltam a párom megy 26 amikor megismerkedtunk. Szuleim egy szot sem szoltak, hogy sok lenne a 7 év. Már osszeházasodtunk és most várjuk a második babánkat. Szerintem még a 10 sem sok.
26N
Csak a nyers adatokat nézve tényleg nem gáz a korkülönbség.
DE! Nagyon nem mindegy, hogy milyen a lány, mennyire érett. Erről nem írtál, kérdező.
Csak a példa kedvéért: mikor én 20 voltam, én is megismerkedtem egy akkor 29 éves pasival, aki udvarolgatott. Nagyon rendes, normális pasas volt, komolyabb szándékkal.
Én viszont 20 évesen egy éretlen, komolytalan egyetemista kiscsaj voltam, akinek máson sem járt az esze, mint a bulizáson. Na, nem voltam egy r*banc sem, de azért szerettem eljárni bulizni, ismerkedni, meg azért piáltam is. Más se hiányzott nekem, mint egy komoly kapcsolat egy komoly pasival! (Átvitt értelemben, persze.) Nem is igazán tudtam értékelni ezt a férfit, pedig így utólag visszanézve tényleg normális volt, és mai fejjel kezdenék vele, de akkoriban egyszerűen unalmasnak, túl komolynak találtam, és nem is értettem, hogy ez a 29 éves pasi mit akar egy idióta kis 20 évestől.
Bár gyanítom, a Te lányod nem ilyen lehet, ha egyszer leállt a pasival, akkor gondolom, ő is komolyabb lehet. Ez esetben viszont semmi baj nincs.
A férjednek inkább azzal lehet problémája, hogy egyszerűen félti a lányát, nem akarja elengedni, és valószínűleg semelyik másik pasi se lenne jó.
Egyébként volt már korábban barátja a lányodnak?
28/N
Apa nem tudja elfogadni, hogy felnőtt a kislánya.
Adjatok neki időt, majd megbékél.
A 9év nem sok. Rengeteg pár közt van ennyi különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!