Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy anya...

Mit csináljak, hogy anya engedje az ottalvást?

Figyelt kérdés

A barátommal áprilisban ismerkedtem meg,amikor Angliába utaztunk és Bp.-en csatlakoztak ők is a sulijával.Nagyon tetszett,olyan helyes srácot még sose láttam.És elkezdett velem beszélgetni...

Utána a szállásokon is folyton hülyéskedtünk és az úton kicsit közel kerültem hozzá.De ő volt a pesti menő srác,akiért odavan mindenki,kint is flörtöltek vele.Én meg ott voltam vidékről,a kis félénk csaj,akinek sose volt semmilyen kapcsolata fiúkkal.

Viszont később rengeteget beszéltünk,többször meglátogatott és eléggé megszerettem.

A nyáron már egyszer nála aludtam és kétszer ő is itt aludt,de ezekről anya nem tud.

Hamarosan lesz a szülinapja és ott szeretnék náluk aludni,de nyáron ezt könnyebb volt megoldani.Most sanszos,hogy lebuknék.

Szóval anyát valahogy rá kéne beszéljem,hogy megengedje.

De hogyan?

Mit mondjak neki?

Félek,hogyha felhozom és nem megy bele,akkor később sokkal jobban fog figyelni.

2013. szept. 20. 20:27
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
96%

Hány évesek vagytok?

ne titkolózz a szülőd előtt, mert abból csak a baj van

2013. szept. 20. 20:31
 2/26 anonim ***** válasza:
31%
Kérdésed alapján szerintem nem vagy értett így én sem engedném. Az ott alvás a felnőtt kapcsolat része nem a ti szerelmekké.
2013. szept. 20. 20:32
 3/26 A kérdező kommentje:
Én 16 leszek decemberben,ő most lesz 17.
2013. szept. 20. 20:32
 4/26 anonim ***** válasza:
84%
Hát ha 13 14 éves vagy felejtsd el.....Ha betöltötted a 16 ot szerintrm megtudjátok besélni.Feltéve,ha öszint leszel.Anyud is volt fiatal.Remélem a lányomnak is valami ilyesmit fogok mondani. :)
2013. szept. 20. 20:33
 5/26 anonim ***** válasza:
39%

Én sem engedném,főleg ha nem is ismerem a fiút, egy féléves kapcsolatban sem ennyi idősen.

De most jól megjegyzem, hogy a kamasz lányomra jobban figyeljek ebben a korban. (nekem miért nem jutott eszembe ennyi idősen fiúnál aludni?)

2013. szept. 20. 20:36
 6/26 anonim ***** válasza:
19%
Utolsó én sem értem, nekem sem jutott ilyen eszembe itt meg hetente van 3 ilyen kérdés. Pedig csak 23 éves vagyok.
2013. szept. 20. 20:40
 7/26 anonim ***** válasza:
78%
A helyedben elmondanám neki őszintén, hogy szeretnék, ott aludni, mert szerelmes vagy, és a születésnapját együtt szeretnétek tölteni. Aki meg azt gondolja, hogy 16 évesen ez nem normális dolog, az egy nagy álszent, és már nem emlékszik, milyen volt ő 16 évesen. Az viszont megkönnyíteni a helyzetedet, ha ismerné a srácot, mert egy idegenhez mégiscsak nehezebb szívvel enged el. Ha a srác rendes, udvarias, tisztelettudó, és látja, hogy nem csak egy éjszakára kellesz neki, akkor anyukádnak is jobban beveszi a gyomra.
2013. szept. 20. 20:43
 8/26 anonim ***** válasza:
15%

5-ös vagyok

nem volt az annyira régen, nem vagyok álszent, de fiúnál 18 éves korom után aludtam.

Azt hogy a fiúm nálunk maradhasson, akkor sem volt egyszerű elérnem, hiszen a szüleim házában éltem, és ebből következően ők döntötték el, ki az aki a házukban alhat, ki az, aki nem.

26 vagyok

2013. szept. 20. 20:46
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
Kikérem, hogy álszent lennék, senkinél nem aludtam 16 évesen, még barátom sem volt jó párévig.
2013. szept. 20. 20:46
 10/26 zabmester ***** válasza:
95%

De miért érdekes az, hogy nektek nem jutott eszetekbe? :D Nekem speciel eszembe jutott, "pedig" 26 éves vagyok.

Én elkéretőztem, engedték. Na jó, nem egészen így volt, legelőször azt mondtam, hogy egy barátnőmnél alszom. Utólag beláttam, hogy kár volt kamuzni, lebukni elég gáz lett volna, és nem is engedtek volna el utána sehova. Másodjára már megmondtam, hogy hova, kihez mennék, ismerték a barátomat, nem volt gond belőle.

Jó, persze a kérdezőnél más a helyzet, hiszen neki nem ismerik a barátját a szülei, meg messze is menne, szóval megérteném, ha féltik.

De hát ha messze laknak egymástól, akkor ezt máshogy nem nagyon lehet megoldani, mert annak nem sok értelme van, ha havonta találkoznak egyszer pár órára.

2013. szept. 20. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!