Mit csináljak, hogy anya engedje az ottalvást?
A barátommal áprilisban ismerkedtem meg,amikor Angliába utaztunk és Bp.-en csatlakoztak ők is a sulijával.Nagyon tetszett,olyan helyes srácot még sose láttam.És elkezdett velem beszélgetni...
Utána a szállásokon is folyton hülyéskedtünk és az úton kicsit közel kerültem hozzá.De ő volt a pesti menő srác,akiért odavan mindenki,kint is flörtöltek vele.Én meg ott voltam vidékről,a kis félénk csaj,akinek sose volt semmilyen kapcsolata fiúkkal.
Viszont később rengeteget beszéltünk,többször meglátogatott és eléggé megszerettem.
A nyáron már egyszer nála aludtam és kétszer ő is itt aludt,de ezekről anya nem tud.
Hamarosan lesz a szülinapja és ott szeretnék náluk aludni,de nyáron ezt könnyebb volt megoldani.Most sanszos,hogy lebuknék.
Szóval anyát valahogy rá kéne beszéljem,hogy megengedje.
De hogyan?
Mit mondjak neki?
Félek,hogyha felhozom és nem megy bele,akkor később sokkal jobban fog figyelni.
Mondjuk azért mert te is úgy állítod be mintha ez teljesen természetes lenne, és minden tinivel megtörténne.
Gyerek kapcsolatnak nem része az együtt alvás.
Tulajdon képen távszerelmes vagy. Találkoztatok a nyáron párszor.Ismerik a szüleid a fiatalembert? Beszéltél már velük róla? ha nem, mégis hogyan képzeled, hogy egy számukra idegen emberhez elengednek "aludni"?
Ha jó kapcsolatod lenne az ősökkel, már tudnának rólatok.
Gyenge jellemre vall, hogy stikában hoztad össze azt a pár találkozást is.
Mièrt lenne álszent dolog azt gondolni, hogy egy 15 èvesnek nem kell a barátjánál aludni? Lehet, hogy ennyi idösen èn is szerettem volna nála aludni ( ha lett volna, mert mèg azt se tudta, milyen a csók), de anyám bizyos nem engedte volna meg, mert tapasztalt szülökènt neki kell határokat szabni.
Nèzd, kèrdezö, mèg csak 15 èves vagy ès ö az elsö barátod. Bármilyen nehèz is kamaszkènt elfogadni, minden kapcsolatnak ès kornak negvannak a maga szakaszai - az együttalvás a felnött kapcsolatok kiváltsága. Nem kell mindenkivel együtt aludni, föleg nem az elsö sráccal, akitöl a tiniszíved dobogni kezd. Anyukàd mèg csak nem is ismeri..
Nem tartom magam szigorúnak, de mindennek megvan a maga idejw. 15 èvesen ebbe nem tartozik bele az együttalvás.
Nekem viszont van barátom,szeretem és szeretek vele lenni is.
Nem hinném,hogy emiatt kevesebb lennék bárkinél,nálam nem ezen múlik,hogy valaki milyen ember.
Anya ismeri,találkozott már vele,bár szerinte "b..is".De csak azért mondja ezt,mert a barátom szereti a csőnadrágokat és szeret divatosan öltözködik.Nem páwa vagy hasonlók,mert azoktól én is frászt kapok.
én nem ítélkeztem, ti ítélkeztek
Nekem is volt barátom,nekem sem 2 hónapig tartott, de az ott alvás és a szex nem tartozott még a kapcsolatunkhoz, azt sem írtam, hogy ez a helyes.
azt írtam, hogy nem engedném ebben a helyzetben, és egy fél éves kapcsolatban sem ennyi idősen.
Ennyi és nem több.
Engem "vadszeder" nevezett álszentnek, amit kikértem magamnak.
26 évesen tudom mennyire gyerek az ember 16, de még 18 évesen is.
Megcsináltam a magam hülyeségeit ugyanúgy, mint más is.
viszont ha éltem volna más nemi életet sem jutott volna eszembe ott aludni fiúnál.
(szerintem intimebb egy együtt alvás, mint a szex, de ez egyéni vélemény)
Gyakran érdemes a szülőkre hallgatni, sok fájdalomtól kíméltem volna meg magam, ha hallgatok édesanyám ösztöneire amúgy. Ez most a kérdéstől függetlenül jótanács tőlem.
Kèrdezö, senki nem mondta, hogy kevesebb lennèl, mert barátod van. Csak azèrt, nehogy úgy csináljunk már, mintha normàlis dolog lenne az, hogy egy 15 èves lány ott alszik a barátjánál, mert mint többen elmondtuk neked, ez már a felnött kapcsolatok rèsze.
Te ezt nyilván most sem fogod megèrteni, amt persze nem lehet a szemedre vetni, mert kb. nulla èlet-, ès kapcsolati tapasztalattal rendelkezel, de mi már kinöttünk a tinilányos korszakból, ezèrt vèlekedünk mádkèpp a dologról. Meg anyukád is, ha felelõssègteljes szülö.
Istenem,ha csak a szex miatt akarnék ott aludni,akkor nem is kéne maradnom éjszakára.Nem csak sötétben áll fel neki...
Lesz neki egy meglepetésbulija és szerintem érthető,hogy mivel részben én szervezem és a barátnője vagyok,ott szeretnék lenni és utána még vele lenni.
Most őszintén,annak mi értelme lenne,ha külön szobában lennénk?És melyik szülő hiszi el,hogy nem mennénk át a másikhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!