Szüleim mindentől eltiltanak? Wtf?
Olyan 3 éve nem szólnak bele az életembe mert tudják hogy nem hallgatok rájuk. A saját életemet akarom élni de nem haggyák.
Fiatal vagyok még, szórakozni akarok. 13 éves korom óta járok el többet otthonról,cigizek meg alkoholt iszok eddig ez se érdekelte annyira őket most meg már kitalálnak minden szart hogy fejezzem be. Még azt mondják, hogy szobafogságban vagyok meg leülök a s3ggemre azt tanulok. Óó de. Már eltiltanak dolgoktól meg haveroktól, előadásokat tartanak de rohadtul ott szarok bele az egészbe ahol van. Mindenbe amit csinálnak! Ha eddig nem érdekelte őket akk ezután se szóljanak bele h mit csinálok mert az én életemről van szó. Ha elbszom az is az én dolgom. Nyáron nagyapámékhoz küldtek meg a keresztszüleimhez hogy javuljak meg. Nincs baj. Mit csináljak hogy le akadjanak rólam mert már idegesít? 17/f
Tudod én bármit megadtam volna hogy a szüleim foglalkozzanak velem!Az én anyám alkoholista apám pedig egy másik nő miatt lemondott rólam még kiskoromban.Én minden nap reménykedtem abban hogy anyám mikor hazaérek veszekedni fog velem vagy csak kérdőre vonni hogy hol voltam az éjszaka,de soha nem tette mert mindig részeg volt...
Én 14 voltam mikor leléptem otthonról és tudod nagyon nehéz volt szülő nélkül!Jobb lenne ha összetennéd a két kezed és inkább megköszönnéd nekik hogy foglalkoznak veled!
Rengeteg gyerek irigyelne téged hogy egy meleg szobából itt írogathassa az ilyen piti problémáit!!!
Ja és még csak annyit hogy oké hogy a saját életedet teszed tönkre de ha így lesz szerinted ők hogy fogják érezni magukat???
Hát sajnálom a történetedet de nem tudok mit tenni.
Passz nemtom van még testvérem akivel foglalkozni lehet.
Oszt szerinted hogy a pi'be költözzek el? Gondolom ha feltennék egy kérdést h tegyük fel lány vagyok és szültem egy gyereket de nincs kedvem eltartani akkor minimum 50 válasz érkezne hogy ha megcsináltad tartsd el.
Kérdező. A gyereknevelés nem azt jelenti hogy szülök gyereket és élete végéig eltartom mert hát az enyém..Hol élsz te??? Eltartja ameddig kell, ameddig a gyereknek tanulni kell, vagy esetleg már végzett az iskolával és még munkát keres, de épp nem talál. Nem az hogy te majd életed végéig a nyakukon lógsz mert ők a szüleid, hát tartsanak is el. Van egy fogalom "felnőtt"...na azok már magukról gondoskodnak, és ez a hozzáállásod hogy megszült tartson is el egyszerűen nevetséges. Látszik mennyi eszed van :D Amúgy nem zavar itt senkit, belőled lesz egy alkesz csöves, no problem.
Az meg külön undorító hogy beszélsz a saját szüleidről, de a pénzük az jó mi?? Pfff
Ne akard lekoptatni őket, ha ők állják a piádat-cigidet!
Amúgy egy nyomorék kis csíra vagy, és csak azt sajnálom, hogy jövőre már szavazhatsz is.
És nem csak a te dolgod, ha elcseszed az életedet, mert a segélyedet az én adómból is állják. Bár, ha rajtam múlna, te egy vasat se kapnál. Nyomoronc.
nyugodj meg baromira nem érdekel a politika :)
szeretlek <3
Eloszor is azzal kezdenem, hogy sajnos ezer eves a kerdes, de hasonlo temaban keresem a megoldast es sajnos ratalaltam erre. Leirom oszinten, rettentoen elszomoritott, hogy egy kimondott valaszt sem talaltam a feltett kerdesre. Termeszetesen es nyilvanvaloan azert, mert felnottek voltak tobbsegeben a valaszadok, akik ezt a helytetet sem a sajat szemszogukbol sem idealisan nem lathatjak el.
En is dohanyzom, es szoktam inni, most toltottem be a 18-at. Ennek ellenere 4,7-es az atlagom egy nagyon eros gimnaziumban, es nyaranta 1 honapot dolgozok a strandon, napi 8-9 oraban, itthon naponta kitakaritok, vigyazok a testvereimre. TEHAT A KETTO NEM FUGG OSSZE Kedves Valaszolok, akik elhordtak szegeny kerdezot mindennek, ez miatt. Szuleim nem engednek sehova, vagy csak nagyon kemenyen megszabott szabalyokkal. Ez igenis zavaro, ennek kovetkezteben nagyon zarkozott szemelyiseg vagyok, nehezen nyilok meg masok elott, persze magamnak koszonhetoen sikerult ezen valtoztatnom. Hianyzik az eletembol az a szabadsagerzet, ami velemenyem szerint mindenkinek kijar, tehat megertem a problemat teljes mertekben es ismetelten hozzatennem, hogy tudom, ez egy regi kerdes, de hatha valakinek még tudok ezzel segiteni. Szerintem a megoldas az oszinteseg, legalabbis a barataimnal ez valt be, illetve ha tudjak a szulok, sot ismerik azt, akivel el szeretnel menni, mivel igy valamilyen szinten biztonsagba tudnak. Fontos, hogy mindig a megbeszelt idopontban gyere haza, ne jatszd el a bizalmukat, es ne lassanak holt reszegnek. Minden egyes becsapasnal egyre nehezebb lesz a helyzeted. Persze fiatalok vagyunk, kellenek az orultsegek, es hibazhatunk is, amire szuksegunk is van, hiszen ebbol tudunk tanulni, ez a felnotte valas egyik legtermeszetesebb folyamata. Mivel en mindenert buntetesben reszesultem, meg az aprobb hibaim soran is, ezert alig tudok megbeszelni a szuleimmel a dolgaimat. Van egy olyan mondas, hogy a tiltassal hazudni nevelnek. Nos ez talan a legkozhelyesebb mondas, aminek en igazat adok. Rettentoen banom, hogy az en szuleimet nem sikerult raebresztenem az arany kozeputra, a kompromisszumokra, es arra, hogy mivel veszitenek el teljesen. Remelem masoknak sikerulni fog!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!