Miért tiltanak mindentől szüleim?
A szüleim egyszerűen sehová sem engednek. Főleg anyukám... hétvégén találkoztam volna a barátommal, akivel már egy hónapja nem is láttuk egymást. mondtam, hogy elmennék hozzájuk, de egyszerűen nem engednek. nem ez lenne az első,főleg így, hogy már nagyon hiányzunk egymásnak. azt mondta, itt a szeptember, a suliban úgy is találkozunk..
nem értem őket...nem bíznak bennem? pedig tudják, hogy semmi rosszat nem teszek, felnőtt nő vagyok, felelősségteljes, megbízható :( teljesen elkeserít e helyzet, úgy kell mindig kéredzkednem, minta 10 éves lennék. És ez kezd a kapcsolatunk rovására is menni....
hogyan győzzem meg őket?
20/L
20 éves vagy..
Ha találkozni akarsz azzal a barátoddal, akkor fogod magad és elmész.
A szüleid életképtelent akarnak nevelni belőled.
Keress munkát, szerezz egy szobát és húzz el onnan.
.. azt mondta, itt a szeptember, a suliban úgy is találkozunk..
Milyen suliba jártok még mind a ketten, 20 évesen?
Menj dolgozni, költözz el, akkor lesz saját életed. Addig nem hagynak élni ameddig ott laksz.
"Kedves Anya! Ma este 7 -h kor elmegyek itthonról, mert programom van. Későn jövök haza. Telefonon elérhető vagyok. Puszi! A lányotok."
Vagy szóban, vagy írásban.
Oszt jó napot! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!