Mit csináljak? A szüleim tiltanak minket egymástól.
18 vagy, nem vagy kénytelen otthon lenni. A te szüleid neked sajnos, ilyen elvekkel rendelkeznek, amíg nem önállósodsz (értem ezalatt, nem költözöl el, keresel magadra) kénytelen vagy beérni az ő szabályaikkal, és nem meghívni magadhoz. Kimozdultok, vagy ő meghív magához, ezek a lehetőségek vannak. Talán idővel, ha látják, hogy komolyan gondoljátok, és szeretitek egymást, akkor lehet megenyhülnek.
(Vélemény következik: eléggé nagy hülyeség, hogy házasságig ne feküdjetek le, meg kell ismerni egymást, az oké. Szégyelje magát az, aki ilyenen kiakad, hogy valaki egy munkás emberrel van. Tisztességesen dolgozik, még ha nem is akarna tanulni, akkor sem lehetne ellene semmi kifogás, de így...)
Ha a barátodnak nem mered elmondani ezt, akkor valami dific van a kapcsolatotokban. Ha nem érti meg, hogy még nem aktuális a nálatok alvás, vagy, hogy a szüleid neheztelnek még kicsit, és emiatt elhagy, akkor azt tudom csak mondani: hadd menjen.
Én 18 évesen, majd egy évet várattam a páromat....és soha nem volt egy rossz szava sem irányomba.
6 éve vagyunk együtt ...
Van egy barátnőm, akit 18 évesen sem engednek a szülei, hogy máshol aludjon, mint otthon. Elég rettenetes helyzet, ilyenkor kenyértörésre kerül a sor.
Voltak korábbi kapcsolataid, amik rossz emléket hagyhattak a szüleidben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!