Miért tiltanak mindentől szüleim?
A szüleim egyszerűen sehová sem engednek. Főleg anyukám... hétvégén találkoztam volna a barátommal, akivel már egy hónapja nem is láttuk egymást. mondtam, hogy elmennék hozzájuk, de egyszerűen nem engednek. nem ez lenne az első,főleg így, hogy már nagyon hiányzunk egymásnak. azt mondta, itt a szeptember, a suliban úgy is találkozunk..
nem értem őket...nem bíznak bennem? pedig tudják, hogy semmi rosszat nem teszek, felnőtt nő vagyok, felelősségteljes, megbízható :( teljesen elkeserít e helyzet, úgy kell mindig kéredzkednem, minta 10 éves lennék. És ez kezd a kapcsolatunk rovására is menni....
hogyan győzzem meg őket?
20/L
Elolvastam a kérdést, majd az első mondatig jutottam, utána az ötlött a szemembe, 20 éves lány.
Lány?!
Lassan nő vagy aranyom.
És egy nő nem is kell, hogy sárga földi lehordja az anyukáját, de azért a határaidat, jó lenne elkezdeni lefektetni, és akár ki is harcolni.
Ha nem lehet velük megbeszélni, nem értenek meg, sajnos felnőtt embert változtatni te már nem fogsz, akkor biza' költözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!