Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltiltanak a hobbimtól? Miért...

Eltiltanak a hobbimtól? Miért nem támogatnak?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta focizom és a tehetségem is megvan hozzá. Az edző szerint én vagyok a legjobb a csapatban és szerinte lehetek valaki. Nem akarok elszállni magamtól meg semmi de szeretném. Nagyon szeretek focizni, mindig azt csinálom szabadidőmben is. Ma meg a szüleim nekem álltak hogy nem mehetek edzésre hanem tanuljak meg ilyenek. A meccsnézés is meg van tiltva. Nem sokat érnek el vele amúgy de miért nem hagyják hogy azt csináljam amit szeretnék? Nem buktam semmiből. Az átlagom 2-3 között van és érettségi után amúgy se akarok tovább tanulni.

16/F

2013. febr. 22. 22:29
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
85%
Nincs egyéb célod az életeddel, a foci a mindened, nem tanulsz. Középsuliban - már ne is haragudj, de - elég nagy szégyen ilyen átlagot hozni. Igaza van a szüleidnek abból a szempontból, hogy több időt kellene a tanulásra fordítanod, mert később még nagyon megbánhatod a mostani könnyelműséged. Az eltiltás pusztán csak egy eszköz, amivel próbálják elérni, hogy a fejedhez kapj, és nekiállj komolyabban venni a tanulmányaid.
2013. febr. 22. 22:35
 2/27 A kérdező kommentje:
Ebben a suliban nem gáz,mindenki ilyen. Ritka nagyon aki hármas felett van.
2013. febr. 22. 22:37
 3/27 anonim ***** válasza:
96%
Az, hogy pár tucat emberből valaki a legjobb, még messze van attól, hogy legyél "valaki". És ha leszel is "valaki", az még messze van attól, hogy ebből életed végéig megélj. És ha nem tanulsz, akkor a B terv az, hogy egy szál érettségivel indulsz munkát keresni, ami manapság édeskevés.
2013. febr. 22. 22:39
 4/27 anonim válasza:
88%

hat gondolom azert tiltanak el, mert 2-3 atlag az egyaltalan nem jo... es mivel mastol nem tudnak eltiltani , mert azt mondjuk leszarod, ezért tiltanak le a focirol. szerintem allj neki tanulni, hogy focizhass meg a jovod miatt is.

ne bizz annyira abban hogy a focibol majd megelsz.

bocs a helyesirasi hibakert okostelefonrol vagyok... :)

2013. febr. 22. 22:40
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Abban igazuk, van, hogy csak a focira nem építheted a jövődet. Igen is legyen valami más végzettséged is amivel még tudsz boldogulni az életben. Tudom, hogy még nagyon fiatal vagy és ilyenkor nem szokás ilyenekre gondolni, de gondolja bele, mi van, ha ne adj isten lesérülsz és nem fogsz tudni focizni profi szinten?

A focizás jó dolog és ne hagyd abba, ha nem hozzá tehetséged. Próbálj valami jó eredményt elérni a suliban, vagy legyen valami terved pl testnevelési főiskola vagy valami,amivel megnyugtatod őket és akkor engednek majd focizni.

2013. febr. 22. 22:42
 6/27 anonim ***** válasza:
82%

Ismerős helyzet, hova menjek tovább? Passz de minek is aggódok olyan messze van még...pl fizika "á soha az életben nem fog kelleni utálom is (tanár miatt)...2? Kit izgat nem buktam meg" 12. évelején. Hát azért már ki kéne találni hova menjek tovább, ez az mérnök leszek, hááát kéne a fizika. Kezdhettem rá tanulni. Nem vettek fel, most próbálok javítani az érettségimen. Szóval 2 év alatt is sok minden változik én már bánom, hogy úgy leszartam a közép sulit, nekem is 3as átlagom volt. És egyébként is mit akarsz kezdeni akkor közép iskola után? A szüleid nyakán fogsz élni? Vagy kimész külföldre 0 nyelvtudással szállodákba mások után takarítani? Még egy diplomás embernek is nehéz elhelyezkedni, egy érettségi főleg ha az is 2-3 lesz semmit se fog érni max mehetsz szalagra a minimál bér feléért. A szüleid helyében én is csapkodnálak, hogy tanulj és ne b@szd el a jövődet akárhogy is vélekedsz gyerek fejjel. Persze én se hittem soha senkinek

20/L

2013. febr. 22. 22:44
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz vagy nem gáz kérdése az átlag, a kérdés hogy akarod e vinni valamire az életben. Ha a helyedben lennék én inkább lennék "égő jó tanuló"
2013. febr. 22. 22:45
 8/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok benne biztos hogy úgy lesz ahogy az edző mondja de nem érdekel az iskola. Ha a foci nem lenne akkor se tanulnék többet. Nekem ez így jó. Szerintem felesleges sokat tanulni mert elfelejtem, nem használom, jó munkahelyem meg akkor lesz hogyha van sok pénzem vagy van ismerősöm.
2013. febr. 22. 22:45
 9/27 anonim válasza:
85%

ember ha sok penzed van az mert jelenti azt hogy jo munkad lesz? -.-"

mind1 te tudod csatornapucolokra mindig is volt szukseg :)

2013. febr. 22. 22:51
 10/27 anonim válasza:
100%
amugy valamennyit mindig megjegyzel es arra epul a kovetkezo anyag.
2013. febr. 22. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!