Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim mindentől eltiltanak?...

Szüleim mindentől eltiltanak? Wtf?

Figyelt kérdés

Olyan 3 éve nem szólnak bele az életembe mert tudják hogy nem hallgatok rájuk. A saját életemet akarom élni de nem haggyák.

Fiatal vagyok még, szórakozni akarok. 13 éves korom óta járok el többet otthonról,cigizek meg alkoholt iszok eddig ez se érdekelte annyira őket most meg már kitalálnak minden szart hogy fejezzem be. Még azt mondják, hogy szobafogságban vagyok meg leülök a s3ggemre azt tanulok. Óó de. Már eltiltanak dolgoktól meg haveroktól, előadásokat tartanak de rohadtul ott szarok bele az egészbe ahol van. Mindenbe amit csinálnak! Ha eddig nem érdekelte őket akk ezután se szóljanak bele h mit csinálok mert az én életemről van szó. Ha elbszom az is az én dolgom. Nyáron nagyapámékhoz küldtek meg a keresztszüleimhez hogy javuljak meg. Nincs baj. Mit csináljak hogy le akadjanak rólam mert már idegesít? 17/f

2013. szept. 14. 22:38
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
Menj el diákmunkázni és amikor ordít az idegbeteg főnököd a mekiben, mert nem tudtál egyszerre 3 dolgot megcsinálni, akkor majd elgondolkodsz, hogy tényleg ezt akarod-e csinálni egész életedben, és ha nem, mit tehetsz azért, hogy valamivel jobb legyen. Rögtön nagyon szimpatikus lesz a tanulás. Keress valamit, amiben jó vagy és érdekel és feküdj rá arra, ha a szüleid látják, hogy legalább valamiben nagyon jó vagy, ők is boldogok lesznek és biztos, hogy többet meg fognak engedni, te pedig nem mekis krumplisütő vagy tesco-s árufeltöltő leszel, mindenki jól jár.
2013. szept. 14. 23:42
 22/50 anonim ***** válasza:
61%

Jézusom, ekkora majmot. :P

Hát, mondanám, hogy majd megtanít az élet, de lehet, hogy nem fogod te azt nagyon megérni...

2013. szept. 14. 23:42
 23/50 A kérdező kommentje:

Szoktam dolgozni nyáron. Nem vagyok lusta de utálom ha megmondják hogy mit csináljak ez gondolom leesett. Egyik helyen 4 napot dolgoztam mert egy retek buzsi volt a főnököm de nem volt kedvem tanulni és a gond az hogy kb semmi nem érdekel. Nem tehetek róla.

Ha majom vagyok akkor mi van? :)

2013. szept. 14. 23:49
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, kis h@lye vagy még, akinek fogalma sincs az életről!!!

Még nem tudod, hogy ez az út, amin most vagy, nem vezet semerre...

Tanulj, tanulj, és tanulj....és akkor talán megélsz majd a jég hátán is, másképp ezzel a felfogással esélyes vagy, hogy valamelyik aluljáróban végzed!

Szüleid csak jót akarnak, ne lázongj...majd akkor fogsz igazán sírni, ha a szüleid leveszik rólad a kezüket!

2013. szept. 15. 06:30
 25/50 anonim ***** válasza:

....utálom ha megmondják hogy mit csináljak....

Hát pedig saját érdekedben jobb lesz ha hozzászoksz, mert ebből áll majd az életed. Nemcsak a tiéd, mindenkié. Nem teheted mindig azt, amit akarsz, ha dolgozol majd, és lesz főnököd, bizony ő mondja meg, mit csinálj!!!

28-as voltam

2013. szept. 15. 08:26
 26/50 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de undorító stílusod van. De tudod mit? Sz*rj mindenre, majd később, amikor nem lesz fedél a fejed felett, nem lesz végzettséged, hülye leszel mint a föld, majd akkor bánni fogod.

Cigizésből, piálásból nem lehet megélni, de ha így folytatod, akkor olyan leszel, mint az egyik ismerősünk. 32 éves nő, szegény, végzettsége semmi, de piára meg cigire mindig jut, utána meg jó hangosan szidja az embereket, akik többre vitték, mint ő. Gusztustalan ez a nő, tényleg ilyen akarsz te is lenni?

Most abban élsz, amit a szüleid teremtettek meg. Ha kikerülnél az utcára, meglátnád, hogy baromira nem egyszerű semmi. Lehet, hogy van olyan, aki diplomával munkanélküli, de még mindig nagyobb eséllyel talál munkát, mint az, aki sz*rt az iskolára, és még a legalapvetőbb dolgokat/ismereteket sem tudja.

Igen. ha elb*szod az életed, az a te dolgod. De akkor azt se várd el, hogy a szüleid házában lakj, a szüleid pénzén élj. Akkor csomagolj össze 18 évesen, aztán menj, ha ennyire eleged van a szüleidből. 1 hét után sírva futnál haza.

2013. szept. 15. 08:56
 27/50 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de a gyomrom fordul fel az olyan stílusú tizenévesektől, mint amilyen te vagy. Azt hiszed minden olyan egyszerű, hogy "belesz*rok majd lesz ami lesz" ? A szüleid csak segíteni akarnak, mert úgy gondolják, van még remény arra, hogy normális ember váljon belőled.

A szüleid pénzén élsz, tetszik, vagy sem. Ha nem tetszik, 18 évesen el lehet menni munkát és albérletet keresni. Aztán akkor senki sem fog beleszólni a dolgodba. Vagy ez már nem menne, mert nem kényelmes?

Sajnálom egyrészt, hogy a szüleid nem foglalkoztak veled, de 17 évesen neked is lehetne már valamennyi eszed. És egyáltalán nem a hülyéknek áll a világ. Mit gondolsz, hova vennének fel egy lezüllött, cigis piás fiatalt, akinek még végzettsége sincs? Maximum utcát seperni, vagy nyilvános WC-t takarítani. Tudod manapság még végzettséggel sem egyszerű munkát találni, nem hogy még nélküle....

Szóval szerintem jobb ha csöndbe maradsz, amíg a szüleid tartanak el. Ha eleged van belőlük, akkor amint 18 leszel, jelentsd be, hogy elköltözöl albérletbe, saját munkával. Ott már senki sem fog beszólogatni, a szüleidnek meg nem fog fájni a szíve, hogy csődöt mondtak a nevelésben.

2013. szept. 15. 09:04
 28/50 A kérdező kommentje:
Még mindig azt mondom hogy ha anyám megszült akkor tartson el ameddig akar. Ha azt mondják hogy menjek el akkor elmegyek. A sorsa elől senki nem menekülhet szóval ha csövesnek kell lennem akkor így vagy úgy de az leszek. Nem akarok de nem lehet tudni. Ha összekaparnék annyi pénzt hogy kijussak külföldre ott még hajléktalanként is jobb dolgom lenne. Attól hogy valaki nem tanul attól nem biztos hogy hülye is. Egyik ismerősömnek van diplomája és nem talál munkát csak a körforgóban virágot ültetni. Oda bárki mehetne szinte. Amúgy meg minek idegeskedjek? Sokkal jobb a lesz ami lesz felfogás mert az ellen úgyse tudsz mit tenni.
2013. szept. 15. 09:16
 29/50 A kérdező kommentje:

Ja amugy meg nem nyom hogy kinek milyen végzettsége van. Nem fogom szidni miatta. Gratulálok neki.

De megint eltértünk a kérdéstől!

2013. szept. 15. 09:18
 30/50 anonim ***** válasza:
Ha máson nem, azon gondolkozz el, hogy hány válaszadó írta gyakorlatilag ugyanazt, és hányan hurrogtak le... Mindenki hülyeséget beszélne, csak te nem?
2013. szept. 15. 09:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!