Szüleim mindentől eltiltanak? Wtf?
Olyan 3 éve nem szólnak bele az életembe mert tudják hogy nem hallgatok rájuk. A saját életemet akarom élni de nem haggyák.
Fiatal vagyok még, szórakozni akarok. 13 éves korom óta járok el többet otthonról,cigizek meg alkoholt iszok eddig ez se érdekelte annyira őket most meg már kitalálnak minden szart hogy fejezzem be. Még azt mondják, hogy szobafogságban vagyok meg leülök a s3ggemre azt tanulok. Óó de. Már eltiltanak dolgoktól meg haveroktól, előadásokat tartanak de rohadtul ott szarok bele az egészbe ahol van. Mindenbe amit csinálnak! Ha eddig nem érdekelte őket akk ezután se szóljanak bele h mit csinálok mert az én életemről van szó. Ha elbszom az is az én dolgom. Nyáron nagyapámékhoz küldtek meg a keresztszüleimhez hogy javuljak meg. Nincs baj. Mit csináljak hogy le akadjanak rólam mert már idegesít? 17/f
Elég butának tűnsz a felfogásoddal együtt.
Én mindig jól tanultam,soha nem cigiztem,egyetem alatt fogyasztottam valamennyi alkoholt,de többnyire otthon ültem a seggemen és tanultam vagy sportoltam.
Na szóval én időt raboltam és feleslegesen elvettem magamtól.DE!
Ez az idő alatt lett egy stabil párkapcsolatom és az első fizetésem nettó 550,000 feletti.Gond?Egy szál se.Annyi pénzem van,hogy éjjel nappal szórakozhatok ;)
Neked is megérné elérni ezt a célt :)
Ha valaki megmondja az igazat, akkor már eltért a kérdéstől? Elég buta felfogásod lehet.
Egyébként ha már nem érdekelnek a válaszok, mi lenne, ha 18 évesen összepakolnád a cuccod, és a saját lábadra állnál?
Tedd meg ezt, és megoldódik (szerinted) az összes probléma. Pont.
2-szer írtam le a választ. Nem tudsz olvasni?
"Mit csináljak hogy le akadjanak rólam mert már idegesít? "
18 évesen csomagolj, és költözz el. Ennyi.
"Ha már gyereket vállal valaki akkor tartsa is el. "
Ezt felejtsd el,mert mindenki ki fog röhögni,hogy milyen gyerekes gondolkozol.
Az egy dolog, hogy te most azt gondolod, hogy a mának élsz, s milyen jó piálni, meg cigizni.Viszont, ha nem lesznek a háttérbe a szülők, ezekért mind meg is kell dolgoznod...ja persze miután kifizetted a rezsiket.
Nem azt mondom, hogy menj egyetemre, de ilyen hozzáállással semmilyen munkád nem lesz, mert egy főnök se szereti.
Nem is beszélve arról, hogy ha így folytatod, elég hamar lezüllesz, s egy értelmes csaj nem fog szóba állni veled, max. valami igénytelen...mert hidd el, ez a felfogás cseppet sem férfias.
#39: "énfingtamapasszátszelet"
Na ezen még mindig röhögök :DD, amúgy igazad van.
Viszont még mindig nem értem minek kell 20-szor leírni ugyanazt hogyha úgyse érdekli. Az ilyenne hagyni kell h a saját hibáján tanuljon, a saját bőrén tapasztalja meg az életet, és akkor talán rájövünk h tényleg igaz volt, de kit érdekel sz&runk rá erre is, az egész k@rva világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!