Szüleim mindentől eltiltanak? Wtf?
Olyan 3 éve nem szólnak bele az életembe mert tudják hogy nem hallgatok rájuk. A saját életemet akarom élni de nem haggyák.
Fiatal vagyok még, szórakozni akarok. 13 éves korom óta járok el többet otthonról,cigizek meg alkoholt iszok eddig ez se érdekelte annyira őket most meg már kitalálnak minden szart hogy fejezzem be. Még azt mondják, hogy szobafogságban vagyok meg leülök a s3ggemre azt tanulok. Óó de. Már eltiltanak dolgoktól meg haveroktól, előadásokat tartanak de rohadtul ott szarok bele az egészbe ahol van. Mindenbe amit csinálnak! Ha eddig nem érdekelte őket akk ezután se szóljanak bele h mit csinálok mert az én életemről van szó. Ha elbszom az is az én dolgom. Nyáron nagyapámékhoz küldtek meg a keresztszüleimhez hogy javuljak meg. Nincs baj. Mit csináljak hogy le akadjanak rólam mert már idegesít? 17/f
Semmit nem tudsz csinálni, ők a szüleid és örülj neki, hogy foglalkoznak veled, nem akarják, hogy (jobban) elkallódj.
Fogadd meg amit mondanak, különben (később) nagyot fogsz koppanni az életben.
Szerintem nem akarnak neked rosszat, próbálj kicsit belegondolni, hogy nekik milyen?!
Nem a hülyéknek áll a világ, hanem a talpraesett embereknek. Ismerek olyat, aki két diplomával nem tud elhelyezkedni, és ismerek olyat is, akinek képesítése ugyan nincs, de talpraesett módon bedolgozta magát vezető pozícióba. Persze ért is ahhoz, amit csinál.
Ma ahhoz, hogy jó életed legyen, a legfontosabb az intelligencia, egy alaptudás (matek például), és minél több és behatóbb idegen nyelv ismerete. Protekció is, de szerencsére ez nem mindenhol általános.
Lehet, hogy nem a diplomásoknak áll a világ, de ha iszol és cigizel, azzal mit érsz el? Ismerek egy manust, 34 éves. Annak idején műszerésznek tanult, okos kis csóka volt. Aztán elkezdett, habár "kisebb" adagokat, de rendszeresen inni. Ma már odáig jut el, hogy: - Attila, nem tudod, mi van a bérekkel? Most utalják, vagy majd csak 12-én? - Kifizetik aztat. Hát, azt kifizetik, átutajják. Átutajják aztat, kifizetik.
Szóval, ha elég sokáig rendszeresen iszol, elég nagy esélyed lesz rá, hogy olyan okos legyél, mint egy darab takony. Ha a hülyéknek állna a világ, ez a pasas kőgazdag lenne. Ehelyett van egy önhibájából fogyatékos gyereke, és külföldön téglát pakol, hogy a tartozásait ki tudja fizetni. Rettentő boldogtalan, és ha engem kérdezel, visszataszító.
Nem kell diploma, de ha nincs egy jó terved, nem nagyon jutsz előre.
Azt nem tudom, hogyan koptasd le a szüleidet. De engem kereshetsz, ha társaságra van szükséged.
19/l
hát figyelj :) kicsit próbálj velük együtt működni
ha látják a változást akkor engedékenyebbek lesznek.
de be kéne látnod hogy amit most csinálsz nem vezet sehova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!