Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit szolnátok ha a 15 éves...

Ti mit szolnátok ha a 15 éves gyereketek hazaállítana piercingel az ajkába?

Figyelt kérdés
elötte hosszas beszélgetés után tiltották neki.

2013. szept. 12. 22:18
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
29%
Semmit. Ő élete,ennyi idősen már szerintem van olyan gyerek,aki elég érett arra,hogy eldöntse mit akar. Most csináljon ilyeneket,had élje ki magát,ne 35 évesen....
2013. szept. 12. 22:21
 2/43 anonim ***** válasza:
86%
Jobb mintha tetoválással menne haza. A piercinget bármikor kiveheti ha megunja. 20/L
2013. szept. 12. 22:21
 3/43 anonim ***** válasza:
83%
en azt gondolnam h majd kinovi!
2013. szept. 12. 22:23
 4/43 anonim ***** válasza:
70%
inkább egy pc mint egy tetkó. a pc-t bármikor kiveheti,a tetkót is már lelehet szedetni de drágább mint maga a tetkó.
2013. szept. 12. 22:24
 5/43 anonim ***** válasza:
67%

szerintem ne próbáld ki. mert te vagy a gyereke, az tuti, hacsak nem anyukádnak ilyen pocsék a helyesírása

a piercing nem valami szép holmi, csak azt hiszi, aki viseli. de nem is ez a lényeg, hanem, hogy 15 évesen még gyereke, és a szülei nem akarják, hogy elcsúfítsa magát.

én, ha anyád lennék, nem vágnálak pofán, de nagyon szomorú lennék. főleg azért, mert semmibe veszed a kérésem.

2013. szept. 12. 22:25
 6/43 anonim ***** válasza:
93%

Ha én mint szülő nyomatékosan megtiltom a piercinget, és többször meg is mondom hogy már pedig 15 évesen nem lehet, és ennek ellenére piercinggel állítana haza, kivetetném vele..

Nem a piercinggel van a bajom, hanem azzal hogy semmibe vette a szülői tekintélyemet.. Hogy nem hallgatott rám..

(csak megjegyzem: Valóságban nem vagyok ilyen szigorú. Igaz, én sem engedtem a 15 éves lányomnak a köldök piercinget, mivel ő elfogadta a döntésemet, nem csináltatta meg. 17 évesen még mindig vágyott rá, így a bizalom miatt magam vittem el egy jó helyre és vettem meg neki az általa kiválasztott piercinget. )

2013. szept. 12. 22:26
 7/43 anonim ***** válasza:
89%
6-os, minden szülőnek ilyennek kéne lennie, és nem szolgaian megengedni mindent, amit kinyafizik a kölyök. Ezért van annyi semmirekellő, nulla gyerek, mert mindent szabad, aztán 18 évesen már kiégett selejtek lesznek :(
2013. szept. 12. 22:28
 8/43 anonim ***** válasza:
39%

Nekem anyám megengedte "ha hülyét akarsz magadból csinálni jány, én mosom kezeimet" címszóval.

15 évesen meglett az első ajakpiercingem, 16 évesen a második, hogy legyen szimmetrikus. Ráfogták, hogy majd kinövöm.

19 évesen lett egy harmadik, most 21 vagyok, második hónapos a negyedik. Függő lettem. Profi csinálja, értek a kezeléshez is, nem kontármunka egyik sem. Nem fogom kinőni.

A munkahelyen sem zavaró, mert kiveszem, és kész. Csak a friss van bennhagyva, egy pötty nem zavar senkit.

2013. szept. 12. 22:30
 9/43 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon egyszerű: kivetetném és jó ideig nincs net és telefon. Aztán majd megtanulja, hogy érdemesebb inkább szót fogadni. Én aztán nem fogom hagyni, hogy olyan selejt, neveletlen legyen, mint mostanában sokan.
2013. szept. 12. 22:33
 10/43 anonim ***** válasza:
100%
Kivetetném vele. Ha 18 évesen még mindig vágyik rá, akkor az én pénzemen elviszem profi helyre, ahol maximális a tisztaság, de 15 évesen még gyerek hozzá, ráadásul sok tanár sem nézi jó szemmel... Ha mondjuk a fülébe akarná, az más lenne, de az ajak túl feltűnő és nagyon fertőzésveszélyes. Amikor gimis voltam, az osztálytársamnak csúnyán elszúrták az ilyen piercingjét, kiterjedt fertőzés lett belőle...
2013. szept. 12. 22:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!