Hogyan lehet egy kamasszal megértetni, hogy szeretjük ha gyökeresen ellenünk van nevelve?
Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 06:39
1/8 Salx Narval válasza:
Türelemmel és példamutató életvitellel. Nem szabad erőltetni, magától is rájön csak talán így tovább tart. Ne ess ugyanabba a hibába mint az aki ellened neveli.
2/8 anonim válasza:
Mi van? Miért jó az, ha magatok ellen nevelitek? Vagy én nem értem a kérdést? Valaki segítsen már értelmezni. :D
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Nem egészen. Két külön dolog. Ezért lett feltéve külön.
2013. szept. 9. 08:34
5/8 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: adott egy öntörvényű kamasz , válás után nem sikerült a két szülőnek békésen elválni és a nagyfiút anyuka uszítja.Apuka hiába szereti és gondoskodik róla messzebbről a fiú nem látja meg csak amit az anyuka "bead", mond neki.
2013. szept. 9. 08:37
6/8 anonim válasza:
Köszönöm kérdező. :) A kamasz nem olyan kis gyerek, így magától is fel kellene fognia, hogy szeretik mindkét oldalról. Nem nagyon lehet vele mit csinálni, ha ennyire befolyásolható és nem érdekli a másik szülő erőfeszítése. Próbáljatok még vele leülni és beszélni vele, hogy miért ilyen, mi oka van Ő neki így viselkednie vagy így beszélnie azon kívül, hogy az anyja mit mond rólatok. (gondolom viselkedésben nyilvánul meg a probléma, de javíts ki, ha más) Meg kellene tanítani, hogy ne másra hallgasson, hanem a saját érzéseire. Attól hogy az anyja puffog, mert sérelmez valamit, attól még az Ő rá nem vonatkozik, az az anyja és az apja közös problémája, nem az övé. Mást nem tudnék kitalálni. Én is beszélgetnék vele sokat. Azt a hibát ne kövessétek el, hogy azzal próbáljátok magatokhoz "édesgetni", hogy bármit megvesztek, mert az csak ront a helyzeten.
7/8 anonim válasza:
Én megvárnám, hogy magától jöjjön rá.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. szept. 9. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!