Hogy lehet megértetni egy szülővel hogy pár dologra rá kell szánni a pénzt, főleg ha magának minden felesleges dolgot megvesz?
Nem irigylem tőle(bár nem értem hogy miért van 3-4egyforma cipője egyet sem hord),viszont nem az utazáson kéne spórolni.
Szeptembertől pestre fogok járni(cukrásznak készülök),az a gond hogy a Volán busz,nem áll meg az iskolához közzel,abban a megállóban ami a térkép szerint 2.7km-re van,naponta 3 olyan áll meg amivel haza tudok menni,de ebből 2reggel jár,a másik "közeli" buszmegálló alig 5km-re van,de ott is alig áll meg néhány busz,így ha sikerülne valamelyiket elérnem akkor csak az odaút kb 2és fél óra lenne,viszont ha hajlandó lenne megvenni a "teljesen felesleges" bkv bérletet kitudnék menni a Stadionokhoz,és még a bkv-val együtt is max másfél óra lenne az út.
Tudom hogy drága a bkv bérlet,de ha ő 5kilóméteres útra autóba száll,akkor szerintem tőlem sem várhatja el hogy naponta megtegyem gyalog ezt az utat,főleg hogy akkor a reggel 5órási busszal kéne indulnom,de valahogy nem képes megérteni...
(Tudom hogy nem volt okos ötlet így választani az iskolát,de vidéki(falusi)vagyok,szóval nem volt sok lehetőségem,a kollégiumot viszont nem engedi.
Szerinted nem kerestem munkát?
Mivel gyakorlat is tartozik a képzéshez minden második héten más időpontban tudnék menni,így viszont nem kapok munkát,meg ugye oda valahogy be is kéne jutni.
Eddig magamnak vettem,de a távolság miatt nem dolgozhatok ott ahol előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!