Hogy lehet megértetni egy szülővel hogy pár dologra rá kell szánni a pénzt, főleg ha magának minden felesleges dolgot megvesz?
Nem irigylem tőle(bár nem értem hogy miért van 3-4egyforma cipője egyet sem hord),viszont nem az utazáson kéne spórolni.
Szeptembertől pestre fogok járni(cukrásznak készülök),az a gond hogy a Volán busz,nem áll meg az iskolához közzel,abban a megállóban ami a térkép szerint 2.7km-re van,naponta 3 olyan áll meg amivel haza tudok menni,de ebből 2reggel jár,a másik "közeli" buszmegálló alig 5km-re van,de ott is alig áll meg néhány busz,így ha sikerülne valamelyiket elérnem akkor csak az odaút kb 2és fél óra lenne,viszont ha hajlandó lenne megvenni a "teljesen felesleges" bkv bérletet kitudnék menni a Stadionokhoz,és még a bkv-val együtt is max másfél óra lenne az út.
Tudom hogy drága a bkv bérlet,de ha ő 5kilóméteres útra autóba száll,akkor szerintem tőlem sem várhatja el hogy naponta megtegyem gyalog ezt az utat,főleg hogy akkor a reggel 5órási busszal kéne indulnom,de valahogy nem képes megérteni...
(Tudom hogy nem volt okos ötlet így választani az iskolát,de vidéki(falusi)vagyok,szóval nem volt sok lehetőségem,a kollégiumot viszont nem engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!