Miért erőlteti?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nemrégiben anyám úgy döntött hogy le akarja vágatni a szép hajamat. Meg se beszélte velem, hogy én szeretném-e vagy se, azonnal bejelentett 1 fodrászhoz. Ma reggel közli velem, hogy holnap kettőre fodrászhoz mész, és 40 centit vágatsz a hajadból.
Hozzátenném, egészséges a hajam, pár hete volt belőle 10 centi vágatva, akkor is ki voltam akadva, mert azt is ő erőltette rám.
Most mit csináljak? Mondtam neki, hogy nem akarok, de ő csak azért is...
Köszönöm a választ!
16/L
2013. aug. 26. 16:12
21/27 anonim válasza:
nem lehet hogy magának akarja felvarratni?nem vágyik hosszú hajra? mióta van hosszabb hajad?
23/27 anonim válasza:
nehogy behazudd neki, hogy elmész aztán közben nem. Azért 40 centi elég feltűnő tud lenni. Inkább beszéld meg vele.
24/27 anonim válasza:
ez nagyon durva! de szerintem te is vagy már annyira "felnött" hogy tudjál döntnei. ne legyél be.szari. oké elhiszem hogy nem akarsz veszekedni anyuddal na de mégis. az a te hajad! sose értettem az ilyen szülöket. undoritoak..:S 18L
26/27 problem3girl válasza:
Ha egészséges és szép hosszú hajad van akkor szerintem tuti ,hogy el akarja adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!