Mit csináljak? A párom erőlteti a fogyást, de nekem ez már sok.
Fiatalok vagyunk mindketten, együtt élünk egy ideje. Párom lassan kezd kiidegelni és félek, h a kapcsolatunkra fog menni, mert azt akarja, h legyek nagyon vékony és izmos, legyen lapos hasam, kb nézzek úgy ki, mint Rubint Réka, mert h neki az mennyire tetszik. Folyton "rugdos" h menjek kondiba, egyek kevesebbet, sőt már az is szóba került, h bizonyos dolgokat megvon tőlem, h jobban motivált legyek a mozgásban. Beleszól, h a kondiba miket, milyen intenzitással csináljak, tisztára olyan, mint egy személyi edző...elveszi a kedvem az egésztől.
Most vagyok 68 kg a 178 cm-hez. Sztem ez nem olyan sok. Amikor megismerkedtünk akkor 60 kg voltam és akkor sem volt teljesen lapos hasam. Igen egy 5-6 kilót én is szívesen lefogynék, meg egy kicsit szeretnék izmosodni, de ennyi. Ezzel én tökéletesen boldog lennék. Nekem nem az izmos női test tetszik, ami neki, teljesen más a szépség ideálunk. És én nem fogok azért edzeni, h úgy nézzek, ami nem akarok lenni. Azt mondja, h én nem is szeretem, mert nem akarok neki tetszeni...de akarok, csak sztem irreálisan sokat vár tőlem. 2 hónapja megy ez a kondi mizéria, szerinte ennyi idő alatt már rég ledobhattam volna azt a 8 kilót.
Ő elég sokat és keményen edz, az elmúlt 4 évben sokat fogyott, erősödött, de sztem ő már túlzásba viszi a dolgot. Nem tudja megérteni, h én úgy is szeretném, ha lenne egy kis pocakja, stb... nekem ezek a külsőséges dolgok nem olyan fontosak, mint neki. Már többször összevesztem vele, próbálom neki ugyanezeket elmagyarázni, de nem érti meg. Azt mondja, h lusta vagyok. Pedig hetente 3x megyek kondiba, ahogy az időm engedi. Nem érti meg, h nekem nem ez az életem. Teljesen kikészülök tőle, nem tudom mit csináljak. Már nem érzem jól magam vele úgy, mint régen, mert úgy érzem, h nem tetszem neki, nem szeret, amíg megvan az az úszógumi.
Ha ezen múlik valakinek a szerelem, akkor sürgősen tipli. Mert ez nem szerelem, de nem is szeretet.
Ha neki az tetszik, keressen olyat, és kész. Te meg majd megtalálod a hozzád illő párt, aki 120 kilósan is szeret, és nem köti ki, hogy milyennek kéne, hogy legyél ahhoz, hogy elfogadjon.
az ilyen ember idióta.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, biztos nem fog jól esni, de a te párodnak nem te vagy az ideális. Ő egy olyan nőt akar, amilyen a Rubint Réka, te pedig nem vagy az, nem is voltál akkor sem, mikor megismerkedtetek. Ha továbbra is együtt maradtok és nem fogad el téged olyannak, amilyen vagy, vagy nem tartja tiszteletben azt, hogy te nem akarsz úgy kinézni, max. pár kilót lefogyni, akkor ez meg fogja mérgezni a kapcsolatotokat.
Amúgy a párodnak milyen kinézete van? Mert ha nem egy Vin Diesel, én biztos hozzá vágnám, nekem pedig Vin Diesel kinézettel jobban tetszenél!:)
Természetes, hogy az ember szeretne tetszeni a párjának és valamilyen szinten a pár is megérdemli, hogy az ember tetsszen neki, de olyat ne várjon el, amilyen a másik nem akar lenni. Én most fogytam rengeteget és nagyon jól érzem magam a bőrömben, nem izmosítok, mert nekem az izmos nők nem tetszenek, én sem szívesen lennék olyan, a lapos has még álom, mert nem olyan rég szültem, de alapvetően egész jó már az alakom és ez a férjemnek is nagyon tetszik.
Azt mondja, azért erőlteti az edzést, mert szeret és tudja h milyen szép lennék és ettől én is boldogabb lennék...
Meg szeretné, h egészségesebben éljek, táplálkozzak,pl. szokjak le a kávéról (ami egyszerűen imádok) meg ilyenek.
Az, hogy egészségesebben táplálkozol, az oké. Tényleg jót teszel az egészségednek.
Az, hogy lefogysz néhány kilót, a végeredménytől is jól fogod magad érezni.
De azért Rubint Réka nap, mint nap tesz azért, hogy így nézzen ki, ahogy. És bizony, ha megkérdeznénk őt, lehet azt mondaná, hogy van benne rengeteg munkája is, amitől te biztos nem lennél boldog, mert nem akarsz úgy kinézni és csak azért kínozni magad testedzésekkel, ami ráadásul nem kevés pénzedbe is kerülne akár, csak hogy olyan legyél, amilyen nem akarsz, ettől biztos nem lennél boldogabb.
Mondjuk Rubint Réka alkatához legalább napi 3 óra szakmailag megtervezett edzés és még inkább megtervezett étkezés kell.
Ilyen izomzatot egy átlagos női test "csak úgy" nem tud összeszedni. Eleve az alacsonyabb tesztoszteronszint miatt kevésbé tudnak izmosodni a nők.
Ha a barátod annyira rá van kattanva a kondizásra, ezt tudnia kellene.
Heti 3 kondizástól, ha nincs mellé téve szigorúan összeállított táplálkozás, egy nő kellemesen formás lesz, de feltűnően izmos soha.
Oké hogy figyel az egészségedre, meg rád is...
De nem hiszem hogy én tovább tűrném ezt a dolgot...
Biztos kiraknám, hogyha neki nem lennék így elég jó...
Akkor szaladjon a kondiba felszedni a nőket engem meg hagyjon békén... Bocsánat hogy ezt mondom, de szerintem te nem kellesz már neki, hiszen mindenképp meg akar változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!