Mit csináljak? A párom erőlteti a fogyást, de nekem ez már sok.
Fiatalok vagyunk mindketten, együtt élünk egy ideje. Párom lassan kezd kiidegelni és félek, h a kapcsolatunkra fog menni, mert azt akarja, h legyek nagyon vékony és izmos, legyen lapos hasam, kb nézzek úgy ki, mint Rubint Réka, mert h neki az mennyire tetszik. Folyton "rugdos" h menjek kondiba, egyek kevesebbet, sőt már az is szóba került, h bizonyos dolgokat megvon tőlem, h jobban motivált legyek a mozgásban. Beleszól, h a kondiba miket, milyen intenzitással csináljak, tisztára olyan, mint egy személyi edző...elveszi a kedvem az egésztől.
Most vagyok 68 kg a 178 cm-hez. Sztem ez nem olyan sok. Amikor megismerkedtünk akkor 60 kg voltam és akkor sem volt teljesen lapos hasam. Igen egy 5-6 kilót én is szívesen lefogynék, meg egy kicsit szeretnék izmosodni, de ennyi. Ezzel én tökéletesen boldog lennék. Nekem nem az izmos női test tetszik, ami neki, teljesen más a szépség ideálunk. És én nem fogok azért edzeni, h úgy nézzek, ami nem akarok lenni. Azt mondja, h én nem is szeretem, mert nem akarok neki tetszeni...de akarok, csak sztem irreálisan sokat vár tőlem. 2 hónapja megy ez a kondi mizéria, szerinte ennyi idő alatt már rég ledobhattam volna azt a 8 kilót.
Ő elég sokat és keményen edz, az elmúlt 4 évben sokat fogyott, erősödött, de sztem ő már túlzásba viszi a dolgot. Nem tudja megérteni, h én úgy is szeretném, ha lenne egy kis pocakja, stb... nekem ezek a külsőséges dolgok nem olyan fontosak, mint neki. Már többször összevesztem vele, próbálom neki ugyanezeket elmagyarázni, de nem érti meg. Azt mondja, h lusta vagyok. Pedig hetente 3x megyek kondiba, ahogy az időm engedi. Nem érti meg, h nekem nem ez az életem. Teljesen kikészülök tőle, nem tudom mit csináljak. Már nem érzem jól magam vele úgy, mint régen, mert úgy érzem, h nem tetszem neki, nem szeret, amíg megvan az az úszógumi.
Fogyd le a 6 kilódat, aztán állj le, ha akkor is cseszeget, addigra megunhatod és dobahtod. Tőle függetlenül is leadhato ezt.
Ő szerintem cska beindult a sikerei láttára...
Akkor mi lesz, ha netán gyereke(i)d születik?
És netán nem a szülés előtti lesz a kinézeted?????
Akkor mit fog mondani?
én biztos nagyon kiosztanám. Megmondanám oké olyan kinézetet akarsz?
Ott hagyom a munkám, tarts el én meg egész nap ott leszek a konditeremeben. Biztosítsd hozzá nekem a márkás ruhákat amiben edzhetek, fizesd az update kaja rendelést stb... Na megnézném ezek után mit mond. Ja és ha tényleg fontos vagyok neked akkor fizesd meg nekem a Rékát
Én is úgy gondolom, hogy a párod erőszakkal akar megváltoztatni téged, majd az egészet úgy tálalja, mintha csupán neked akarna jót. 178cm-hez a 68 kiló nem az a testtömeg, ami miatt drasztikus fogyókúrába kellene kezdened. Te tudod hány kilósan érzed jól magadat, magad miatt fogyj, és ne azért, mert valaki a saját elképzelt ideáljává akar téged formálni. Az a baj, hogy ilyenkor joggal érzed azt, hogy már nem szeret, vagy nem téged szeret.
Sajnos van ezzel kapcsolatban tapasztalatom. A volt kapcsolatomban a párom akkor akart drasztikusan megváltoztatni, amikor beleszeretett egy másik lányba, de nem volt elég bátorsága, hogy bevallja, vállalva azt, hogy esetleg akkor döntenie is kell. Ezért engem próbált meg olyanná változtatni, mint az a lány. Nemcsak a külsőmet, hanem a belsőmet is. Semmi sem volt már jó úgy, ahogyan előtte. Az ilyesmivel nem lehet mit kezdeni sajnos. Nem ér annyit egyetlen kapcsolat sem, hogy tönkre menj miatta, kisebbrendűségi komplexusod legyen vagy testképzavarod. Ha szeret, akkor téged szeressen, de egy olyasvalakit, akivé formálni akar.
És mi lesz, ha miután lefogynál, meg minden, és a párod kitalálná, hogy neki úgy már biza nem tetszel?
És kizárólagosan a te egészségedért, meg minden híznod kellene, vagy ki tudná, hogy mi.
Igazából teljesen mindegy, hogy milyen témában, de ha ő rád akar erőltetni valamit, amit viszont te ennyire nem akarsz, az erősen váló ok számomra.
Jelen esetben elmondhatja a véleményét és közölheti veled, hogy mikor megismert és 60 kg voltál akkor vonzóbbnak talált, de ennyi és nem több. Nem b.szogathatna ezért, teljesen átformálni pedig nincs is "joga". Említette, hogy te nem szereted őt, ha nem változol. Nos, szerintem ő az aki nem szeret téged, amiért olyat akar, amit te nem.
Nem hiszem, hogy ő volna számodra az igazi... gondolj bele mit csinálna pl szülés után, vagy 40 évesen... akkor is elvárná, hogy "tökéletesen" nézz ki. Ez nem normális. Ha ezt te nem így akarod, akkor inkább lépj.
Az sose jó, ha az egyik meg akarja változtatni a másikat.
Először lefogysz, aztán jön a frizurád, a sminked, a ruháid megváltoztatása, aztán az érzelmeidé...
Ennek nincs vége soha!
Ha kifordulsz önmagadból, hogyan találod meg azt, aki tényleg te vagy?
Így nem marad majd belőled semmi, teljesen át fog alakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!