Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A párom erőltet...

Mit csináljak? A párom erőlteti a fogyást, de nekem ez már sok.

Figyelt kérdés

Fiatalok vagyunk mindketten, együtt élünk egy ideje. Párom lassan kezd kiidegelni és félek, h a kapcsolatunkra fog menni, mert azt akarja, h legyek nagyon vékony és izmos, legyen lapos hasam, kb nézzek úgy ki, mint Rubint Réka, mert h neki az mennyire tetszik. Folyton "rugdos" h menjek kondiba, egyek kevesebbet, sőt már az is szóba került, h bizonyos dolgokat megvon tőlem, h jobban motivált legyek a mozgásban. Beleszól, h a kondiba miket, milyen intenzitással csináljak, tisztára olyan, mint egy személyi edző...elveszi a kedvem az egésztől.

Most vagyok 68 kg a 178 cm-hez. Sztem ez nem olyan sok. Amikor megismerkedtünk akkor 60 kg voltam és akkor sem volt teljesen lapos hasam. Igen egy 5-6 kilót én is szívesen lefogynék, meg egy kicsit szeretnék izmosodni, de ennyi. Ezzel én tökéletesen boldog lennék. Nekem nem az izmos női test tetszik, ami neki, teljesen más a szépség ideálunk. És én nem fogok azért edzeni, h úgy nézzek, ami nem akarok lenni. Azt mondja, h én nem is szeretem, mert nem akarok neki tetszeni...de akarok, csak sztem irreálisan sokat vár tőlem. 2 hónapja megy ez a kondi mizéria, szerinte ennyi idő alatt már rég ledobhattam volna azt a 8 kilót.

Ő elég sokat és keményen edz, az elmúlt 4 évben sokat fogyott, erősödött, de sztem ő már túlzásba viszi a dolgot. Nem tudja megérteni, h én úgy is szeretném, ha lenne egy kis pocakja, stb... nekem ezek a külsőséges dolgok nem olyan fontosak, mint neki. Már többször összevesztem vele, próbálom neki ugyanezeket elmagyarázni, de nem érti meg. Azt mondja, h lusta vagyok. Pedig hetente 3x megyek kondiba, ahogy az időm engedi. Nem érti meg, h nekem nem ez az életem. Teljesen kikészülök tőle, nem tudom mit csináljak. Már nem érzem jól magam vele úgy, mint régen, mert úgy érzem, h nem tetszem neki, nem szeret, amíg megvan az az úszógumi.

2012. szept. 8. 09:35
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

178 kilóhoz ez a súly úgy jó ahogy van,ide maximum kis formálás kellhet. (172 centihez 65 kiló vagyok,párom még mindig a vékony kategóriába sorol,55ről "hiztam",végre van mellem,fenekem)

ez a pasi nem hozzád való,ne vesztegesd rá az időd

keress olyat aki igy szeret,akinek igy vagy tökéletes.

2012. szept. 10. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!