Miért erőlteti?
Sziasztok!
Nemrégiben anyám úgy döntött hogy le akarja vágatni a szép hajamat. Meg se beszélte velem, hogy én szeretném-e vagy se, azonnal bejelentett 1 fodrászhoz. Ma reggel közli velem, hogy holnap kettőre fodrászhoz mész, és 40 centit vágatsz a hajadból.
Hozzátenném, egészséges a hajam, pár hete volt belőle 10 centi vágatva, akkor is ki voltam akadva, mert azt is ő erőltette rám.
Most mit csináljak? Mondtam neki, hogy nem akarok, de ő csak azért is...
Köszönöm a választ!
16/L
hülye ez a nő.
bírd ki zsebpénz nélkül, vagy valami, de mutasd meg, hogy te vagy az erősebb.
Nálunk anyuéknak akkor voltak "hajlevágós" megnyilvánulásai, amikor folyton a hajammal találkozott a lakásban (pl. nem szedtem ki teljesen a fésűből, ott maradt 1-2 szál a csapban, pár napja nem porszívóztam és a padlószőnyeg már tiszta haj volt stb). Azóta triplán figyelek mindenre, már nem is mondogatják (annyira).
Lehet nálad is ez a baj.
Pénz nélkül kibírom, amúgy is van tartalékom, meg nagyiék biztos adnának egy kis pénzt.
Saját fésűm van, ha az lenne a gond, meg a fürdőszobát amúgy is ki szoktam takarítani.
a fodrászhoz is veled megy? esetleg lehet azt, hogy (ha jóban vagy a fodrásszal) hogy felhívod telefonon még ma, vagy holnap reggel, hogy mit lehetne tenni. Legvégső esetben kezdj el hisztizni a fodrásznál, mint egy ötéves, ha sokan figyelnek rátok, talán nem égeti magát.
de a legjobb, ha kijelented, hogy már programod van, miért nem szólt hamarabb. a megüresedett helyre pedig menjen el ő, így a fodrász is jól jár.
(egyébként nem lehet, hogy eladni akarja a hajadat?)
Eszembe sem jutott, hogy eladná... De csak nem állunk úgy anyagilag.
Rövid haja van, szóval lehet hogy irigy.
Fodrászhoz nem jön velem (szerencsére).
Szerintetek megtehetem azt, hogy elindulok úgy, hogy megyek a fodrászhoz, de tartok egy kitérőt, és barátnőmnél maradok úgy mondjuk 45 percre? Aztán hazamegyek.
Én is pontosan erre gondoltam, hogy el akarja adni. Gondolom, a pénzből meg nem látnál semmit.
Azért nem semmi, hogy a szülők azért vállalnak gyereket, hogy aztán "gyümölcsöztessék". Különben miért pont 40 centit kellene vágatnod belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!