Miért erölteti anyám annyire a szerelmet?
Szóval 14 èves fiú vagyok.Anyàm folyton arról beszèl,hogy mikor lesz màr vègre barátnôm,legyek már szerelmes.Ha làtja,hogy sms-t írok mindig megjegyzi,hogy:"remélem egy nônek írsz!"
Mièrt csinálja ezt?Már annyira unom,higy minden màsodik mondata ez!
Nekem is szokott megjegyzéseket tenni, hogy örülne és biztonságban tudna egy fiú mellett. Pedig annyiszor magyaráztam neki, hogy nem feltétlenül külsővel van bajom a legtöbb srácnál... csak ahogy próbálkozik, az valami szánalmas.
16/L
Szerintem is attól fél,hogy a homokos tengerparton kötsz ki.
Mondd meg neki,hogy álljon le,a csajok vonzzanak és kész
Üdv a klubban ahogy látom vagyunk így egy páran.
Nos nálunk vegyes a felhozatal illetve fordított mint a te esetedben ugyanis nálam néhai apám volt az aki ezzel nyúzott állandóan. Anyám pont azt mondta h " Nehogy gyereket csinálj egy nőnek mert soha nem szabadulsz meg tőle"
Amióta 3-an vagyunk viszont nincs ilyen gondom.
Én nem értem anyádat szerintem 14 évesen még bőven rá érsz. Ezt egyébként annyira utáltam én is h mindig hallgatnom kellet a mikor lesz már b nőd... süket dumát.
Szerintem minden ember van annyira értelmes 14 évesen is h eldöntse h mit kíván kezdeni az életével.
Úgy mint h mit csinálna, hol élne és végtére is szeretne párt vagy sem.
Egyébként én egyik életformát sem ítélem el.
A szinglisségnek az az előnye h szabadidődben azt csinálsz amit akarsz, kompromisszumuk nélkül.
A párkacsnak meg az h van valaki melledet aki szeret meghalhat és a kedvedben jár.
Viszont szerintem (és most nem bántani akarom a tízen éves párokat) kell hozzá egy bizonyos korú értség. Pontosabban ahhoz h normális egymást támogató és segítő kapcsolatban lehess a választottaddal.
Tizenéves korban ez még csak szárnyalgatás amit pláne nem anyuci unszolására kéne csinálni mer rossz vége lesz.
Lehet h te most a boldog szingli állapotban vagy aki éli világát és nem akar lemondani a szabadságról.
Ezt én nem tudhatóm.
Mindenesetre azt mondóm próbáld ki mind kettőt és majd eldöntöd h melyik tetszik jobban, de ne 14 évesen.
24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!