Ha nem érzek lángoló szerelmet az baj? Inkább nyugodt vagyok vele stb.
Kérdés, mire vágysz.
Ebből akár élethosszig tartó boldog kapcsolat is lehet, de ha nem érzel (és nem is alakul ki) lángoló szerelmet, akkor mindig fennáll a veszély, hogy jön valaki később, aki iránt igen, és akkor nagyon észnél kell lenni, hogy maradsz-e az addigi nyugalomban-szeretetben, vagy elvisz a szenvedély. Dönteni neked kell, te ismered magad, milyen típus vagy, mi a fontos hosszú távon.
A legtöbb szenvedélyes szerelem előbb-utóbb a békés szeretetbe csap át, vannak, akik szerint minden szerelem, szerintem létezik tartós szenvedély is, bár tény, az is szelídül idővel.
Talán korai még dönteni, egy esélyt mindenképp megér a dolog, nem? ;) Soksiekrt, boldogságot!
Valahogy így érzek a párom iránt 6 év után :)
Számomra ez minden másnál fontosabb:) Persze nagyon szeretem és "néha" szerelmes is vagyok. De a szeretet és az összetartozás, esetenként számomra többet jelent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!