Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi történt velem, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt velem, miért nem érzem a hű de lángoló szerelmet?

Figyelt kérdés

Az alapszitu az hogy én (lány) beleszerettem a legjobb barátomba (fiú),és őrülten odavoltam érte,ő volt az álmom, bármit megadtam volna érte, meg szerelmes lettem, de nem mutatta ki nekem annak a jelét hogy én bejönnék neki,szóval teljesen baráti síkon maradtam, de aztán kiderült hogy neki is tetszettem csak nem merte mondani, éss most az van hogy járunk.. amíg barátok voltunk tökéletesen működött minden, ahogy mennie kellett, most meg egyszerűen semmi.. nem érzem magam ebben a dologban biztosnak, beszélni is csak nehézkesen megy, vontatott az egész..

de nekem ezt nehéz megszokni, eddig már volt kézen fogva sétafikálás,szájra puszi, ölelgetések de csók még nem....

éss nem tudtam hogy ennyire nehéz lesz átállni barátból barátnővé.. és nem tudom hogy ez másnál is így indult-e vagy csak itt szűnt meg a varázs..

Ti mit tennétek a helyemben?:) Aranyos, meg kedves . ő az az álompasi kategória, mindig is róla álmodtam, de most kicsit elbizonytalanodtam.. talán ha meglenne az első közös csók, más lenne?:)

Mert itt eddig tulajdonképpen az a különbség hogy megfogjuk egymás kezét meg a puszi a szájra megy.. de más nem,

jól gondolom hogy a csók kell ahhoz hogy beindítsuk a kémiát?

2012. szept. 17. 14:57
 1/7 menta34 ***** válasza:
Kezdeményezd te a csókot...
2012. szept. 17. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Azt el is hiszem, hogy fura így ez a helyzet:)

Mindenesetre a csók jó ötlet, felszínre hozhat másfajta vonzalmat is;)

2012. szept. 17. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint a csók döntő fontosságú lenne. Tegyétek meg és okosabb leszel. :)
2012. szept. 17. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Legfőképp szerintem mélyen magadba kéne nézned, hogy mit is akarsz pontosan.

" amíg barátok voltunk tökéletesen működött minden, ahogy mennie kellett, most meg egyszerűen semmi.."

Nem lehet hogy egy ideál volt csak és megszoktad a ragaszkodást ehhez az ideálhoz, de most hogy megkaptad már nem is kell annyira?

És a csók tényleg nem rossz ötlet kezdésnek...de szerintem akkor is nézz magadba...és csók után emlékezz vissza hogy felszabadít e benned valamit

2012. szept. 17. 15:07
 5/7 A kérdező kommentje:

mondtam neki,mikor összejöttünk ,hogy ne csókoljon meg mert nem állok még rá készen, és csak szájra puszi volt

Mert tényleg rettentő nehéz átállni fél év barátságból szerelembe, de köszönöm a tanácsokat!:)

2012. szept. 17. 15:20
 6/7 Rs. ***** válasza:
A szerelem egy jó idő után átalakul szeretetté.. :)
2012. szept. 17. 16:33
 7/7 A kérdező kommentje:

akkor most mit kellene hogy tegyek 'utolsó'?:/

mert szeretni akarom őt teljese szívemből, szerintem csak az a bizonyos szikra hiányzik

2012. szept. 17. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!