Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor első alkalommal szeretk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor első alkalommal szeretkeztél, hogy kezdődött? Mint a filmekben, egyszer csak elkezdted vetkőztetni a másikat, vagy hogyan történt?

Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
pettinggel
2012. szept. 15. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
behoztuk a macskát és édes hárasban.
2012. szept. 15. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:

A film az film a valóság az valóság, a valóságban nem fogja a rendező azt mondani: ENNYI!

Egy esélyed van, illetve a valóságban változó a szituáció, hagyd, hogy jöjjön minden magától, ne rendezd meg. Fő a spontaneitás.

2012. szept. 15. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Barátnőm rámtámadt akkor, szó szerint letépte a pólóm a többi meg ment magától...
2012. okt. 18. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:
A lány lelökött az ágyra, rám mászott, majd elkezdünk csókolózni és közben vetkőztetni egymást.
2012. okt. 18. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Mái napig emlékszem rá, mintha csak tegnap történt volna. Szerettük egymást, nagyon fiatalok voltunk még. Rengetegszer csókolóztunk, simogattuk egymást, annyira szerelmesek voltunk, hogy liftben, lépcsőházban, parkban, szobában, utcán...szinte mindenhol találtunk egy percet, ahogy csókolhattuk egymást. Aztán egyszer ugyanígy csókolózás közben észrevettem, hogy már nincs rajta póló én pedig simogatom és nem akartam elengedni. Ő ugyanígy. Csak ketten voltunk, nem létezett semmi más. Annyira gyengéd és figyelmes volt, egyáltalán nem féltem vagy aggódtam amiatt, hogy mi fog most történni. Mindkettőnknek az első volt.Aztán a vetkőztetés és a simogatás közben történt, aminek történnie kellett.=) De bátran állítom, tényleg olyan volt, mint a filmekben, egyszerűen csodálatos volt, ahhoz képest, hogy az ember azt hinné, az első szex ügyetlen vagy akár vicces inkább, mintsem romantikus. Azóta is imádom őt!!!

L

2012. okt. 18. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!