Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen ismeretlennel mik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen ismeretlennel mik az első "lépések", első üzeneteket, vagy élőben való megszólítások?

Figyelt kérdés

Szerintem ez az egyik legnehezebb, elkezdeni a beszélgetést. Személy szerint, van egy lány, egy városban lakunk, és ennyit tudok róla, fb-n láttam, nagyon megfogott, de mivel egyáltalán nem ismerem, nem tudom, hogy pl fb-n mi legyen az első szó vagy mondat ( a szia után) amit levéssek neki. Vagy személyesen hogy menjek oda

Ha már ezen túl van az ember akkor azt hiszem utána azért könnyebb másik nap újra írni neki, de ez elég nehéz dolog

2012. szept. 12. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Tök mindegy. Ha külsőre tetszel neki, bármivel sikered lesz, ha nem, akkor meg vissza se fog írni.
2012. szept. 12. 20:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez így van, tisztában vagyok vele, de akkor sem tudom mivel kezdeni :)
2012. szept. 12. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:

nos hát, nem ismerőssel beszélgetsz, hanem egy ismeretlennel

szia

szoktál itt chatelni?

nem vagy ismeretlenekkel nem-elég rövidre zárta, akkor

bocsi, h zavartalak, szia

igen a válasz, akkor

elmagyarázod, h miért írtál neki, megtetszettél a képed alapján, és amit látok az adatlapodon, vagy hogy is hívják, az alapján is szimpatikus vagy nekem, szívesen megismernélek

ha benne van az ismerkedésben, akkor

milyen zenét szeretsz hallgatni?

mi a hobbid?

melyik suliba jársz? és milyen?

milyen filmeket szoktál nézni?

mit szoktatok csinálni haverokkal?

olyanokat kérdezz, amit egy ismeretlen fiútól is megkérdeznél, ha épp haverkodtok

a beszélgetés végén

jó volt veled beszélgetni, remélem máskor is fent leszel és tudunk még beszélni

egyébként pedig neked kell ezt megtanulnod, próbálkoznod a dolgokkal, mert mindig lesznek olyan helyzetek, amiben még nem voltál, és mondjuk el kell gondolkozz, hogyan vágd ki magad, és akkor nem lesz ott a gyk, vagy más

szóval hajrá

udvarisan

2012. szept. 13. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha egy városban laktok, akkor esetleg olyat is írhatsz neki, hogy "nem a ...suliba jártál? (vagy bármilyen ottani helyre) mert olyan ismerős az arcod/neved" Kicsit átlátszó kérdés, de hatásos, ha nem akarsz elsőre túl tolakodó lenni.
2012. szept. 13. 17:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi

az a baj, ezeket annyira filmszerű kérdéseknek találom, de hát úgy látszik "ez kell" :)

2012. szept. 13. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!