Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen ismeretlennel mik az első "lépések", első üzeneteket, vagy élőben való megszólítások?
Szerintem ez az egyik legnehezebb, elkezdeni a beszélgetést. Személy szerint, van egy lány, egy városban lakunk, és ennyit tudok róla, fb-n láttam, nagyon megfogott, de mivel egyáltalán nem ismerem, nem tudom, hogy pl fb-n mi legyen az első szó vagy mondat ( a szia után) amit levéssek neki. Vagy személyesen hogy menjek oda
Ha már ezen túl van az ember akkor azt hiszem utána azért könnyebb másik nap újra írni neki, de ez elég nehéz dolog
nos hát, nem ismerőssel beszélgetsz, hanem egy ismeretlennel
szia
szoktál itt chatelni?
nem vagy ismeretlenekkel nem-elég rövidre zárta, akkor
bocsi, h zavartalak, szia
igen a válasz, akkor
elmagyarázod, h miért írtál neki, megtetszettél a képed alapján, és amit látok az adatlapodon, vagy hogy is hívják, az alapján is szimpatikus vagy nekem, szívesen megismernélek
ha benne van az ismerkedésben, akkor
milyen zenét szeretsz hallgatni?
mi a hobbid?
melyik suliba jársz? és milyen?
milyen filmeket szoktál nézni?
mit szoktatok csinálni haverokkal?
olyanokat kérdezz, amit egy ismeretlen fiútól is megkérdeznél, ha épp haverkodtok
a beszélgetés végén
jó volt veled beszélgetni, remélem máskor is fent leszel és tudunk még beszélni
egyébként pedig neked kell ezt megtanulnod, próbálkoznod a dolgokkal, mert mindig lesznek olyan helyzetek, amiben még nem voltál, és mondjuk el kell gondolkozz, hogyan vágd ki magad, és akkor nem lesz ott a gyk, vagy más
szóval hajrá
udvarisan
Köszi
az a baj, ezeket annyira filmszerű kérdéseknek találom, de hát úgy látszik "ez kell" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!