Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szűz vagyok,2hónap és 17 leszek, viszont nagyon kívánom a szexet, és annyira várom már az első alkalmat, hogy már ott tartok h ha mondjuk egy buli után egy ismeretlennel feküdnék le, azt se bánnám meg. Ez normális?
ne csináld,késbőbb tuti megbánnád,ha meg nem akkor meg nagyon lezüllenél.
várjál még vele,de semmiképp ne így csináld,nagyon nem lenne jó,főleg nem az első.
egy egyéjszakás pasinak szerinted az lenne a fontos,hogy neked ne fájjon és élvezd?hát szerintem nem.
Huh ezek érdekes válaszok. A nőknek tényleg ennyire fontos az első alkalom? Meg miért általánosítotok, ismerek csajt akinek baromira nem számít, szóval lehet, hogy a kérdezőnek is menne (úgy érzem ő tényleg tudná élvezni a szexet :)).
A kérdés amúgy jó és fogós. Interneten semmiképp nem keresnék ilyet, nem lehet megismerni. A legjobb egy fiú barátod lenne, ha van ilyen, akiben tényleg megbízol és mellesleg tudod róla, hogy nem pofázik feleslegesen. Nem jó visszahallani az ilyesmit.
én is azt mondom h ne tedd. 20-30 év múlva ha lesz gyereked és olyan viszonyotok lesz, h az ilyen dolgokat is megbeszélitek akk nem lennél rá büszke ha egy egyéjszakás kalandról kellene beszámolnod....nagyon szégyelnéd.
DE ha még mindig akarod akk írj üzit ;) x)
abszolút megértem a helyzetedet. én 18 voltam mikor elveszítettem a szüzességemet egy egyéjszakás kalandban. már nagyon vágytam a szexre, és jó volt túl lenni rajta. nem tudom a csajoknak ez mennyivel másabb, de az én pasi szememmel ez csak dugás, semmi komoly.8)
most 25 éves, tapasztalt, figyelmes, jóképű srác vagyok, aki szereti a fiatal csajokat. szívesen segítek, ha gondolod, és tényleg csinos csaj vagy...8)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!