Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mikor volt az első barátotok/barátnőtők? Ti hisztek a 'szerelem első látásra' dologban?
Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 21:58
1/10 anonim válasza:
13 évesen volt. Előfordult már, hogy első látásra szerelembe estem. :)
2/10 Rainbowinthedark válasza:
most van kialakulóban holnap lesz 1. randi amúgy nem szimpátia viszont létezik első látásra
3/10 anonim válasza:
16 éves voltam....hiszek szerelem első látásban de velem még nem történt meg :) 19/L
4/10 anonim válasza:
18 éves voltam 5 hónapig tartott azóta sincs 21 vagyok fiú..:)
5/10 anonim válasza:
16 voltam...
Nem hiszek benne. Tapasztalataim szerint annak több idő kell...
6/10 anonim válasza:
az első kapcsolatomnál 13 éves voltam...:)) sajnos messze lakott a barátnőm és ritkán ért rám,ezért szakítottunk:))
van hát...:)) most is olyanba vagyok szerelmes akit megláttam legelőször és úgy beleestem,hogy a nyakam kitörtem:))
15L ;D
7/10 makacsmatyi válasza:
az első szerelem nagyszerű dolog, ezen a blogon sok szórakoztató és vicces sztori van [link]
8/10 kukaricsi válasza:
sajnos akibe beleszerettem mind2 -őt el rontottam de van 3. ő igazi szerelem első látásra ... de nem tudom sose gondolkozok ezen
9/10 MiniStar válasza:
12 éves vagyok jelenleg még mindig tart és ezen a napon van a barátnőmmel a 3. hónap fordulónk és igen, szerintem létezik ;)
10/10 anonim válasza:
Nekem 8 évesen volt az első és másfél évig tartott.Most 12 éves vagyok és igen hiszek a szerelem első látásra dologban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!