Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinél mikor váltotta fel a...

Kinél mikor váltotta fel a "lángoló" szerelmet a szeretet?

Figyelt kérdés

10 hónapja vagyunk együtt a párommal és a mai napig úgy érzem, hogy szinte minden nappal jobban és jobban szeretem, szerencsére ez kölcsönös, már a házasságot tervezzük :)

Nem aggodalmaskodom, csupán "statisztikailag" érdekel, kinél kb. mikor váltotta fel a szerelmet a szeretet, ha egyáltalán felváltotta...

2009. nov. 29. 23:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

mi már lassan két éve szeretjük egymást szenvedélyesen :)

persze lehet, hogy ez egyszer halványulni fog, de emiatt nem hagyom el, hiszen ő nekem a legjobb barátom is :)

2009. nov. 29. 23:09
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
8 eve vagyunk egyutt es valtozo intenzitassal de szerelmes vagyok a paromba!Mi meg nem elunk egyutt,szerintem ez is kozrejatszik.
2009. nov. 29. 23:09
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
Talán 3 év után, akkor már csak megszokásból voltam vele azt hiszem. Túl sokat találkoztunk és ez nem jó.
2009. nov. 29. 23:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Lassan 4 éve vagyunk együtt, 2,5 éve együtt élünk, napról napra kiegyensúlyozottabb minden, imádjuk egymást és ez nem túlzás. Házasságot tervezünk, nem tudunk és nem is akarunk egymás nélkül élni.

25/F

2009. nov. 29. 23:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
7 év után, de nem szeretet lett belőle, hanem valami sokkal több.
2009. nov. 29. 23:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
én pedig besokaltam 2év után..pont most:S:S
2009. nov. 30. 00:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Tudom, miről beszél a 23:47-es válaszoló! Teljesen egyetértek Vele!

Bár, én még szerelmes vagyok a Páromba (2 éve vagyunk együtt), de egyáltalán nem tartok attól az érzéstől, ami a rózsaszín felhőt felváltja, mert azt fontosabbnak is találom! Volt már benne részem az előző kapcsolatomnál.

2009. nov. 30. 01:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi több, mint egy évtizede vagyunk együtt. Nem váltotta fel (nem jó szó erre), hanem kiegészült. Hol ő az égető szerelem, hol a legjobb barátom, hol bölcs leki társam, hol életem párja. Ezek többnyire összemosódnak, átfedések vannak. Egyszerre minden, de hol ez, hol az erősebb.
2009. nov. 30. 06:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtalálod azt a párt, aki igazán hozzád illik, aki testi, lelki társaddá válik, akivel minden tekintetben közösséget vállaltok, a lángoló szerelem csillapodik ugyan, de valami sokkal erősebb kötődés alakul ki. Ő lesz/lehet a nagybetűs TÁRS később. Ő lesz az, akivel az érzéseidet, örömödet, bánatodat, gondolataidat elsőként megosztod, ő jut eszedbe elsőként, vele szeretnél mindent közölni, ami történik veled. Az ilyen párkapcsolatok sosem laposodnak el, nem lesznek egysíkúak, érzelem mentesek. Anyukám 36 éve él így a mostani férjével, a mai napig nagyon erős köztük a kötődés. Nekem 25 évig sikerült ilyen párkapcsolatban élni. Az utolsó percig meg volt köztünk a szenvedély. Azért váltam el, mert már nem éreztem, hogy a társam, már nem tudtam vele megbeszélni, mit gondolok, mit érzek.
2009. nov. 30. 07:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Erre a kérdésre nincs konkrét válasz: egyfelől, akik passzolnak egymáshoz természetben, azoknak nincs miért lángolni, pontosabban nem vak lángolás, ami a megjövő látással alábbhagy. Ugyanakkor, aki nem illik össze a társával, idővel egyre több dologban tapasztalja a kapcsolatuk - kölcsönösen - egyoldalú részeit, amikben az eltérő gondolkodásmód testet ölt.
2009. nov. 30. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!