Kinél mikor váltotta fel a "lángoló" szerelmet a szeretet?
10 hónapja vagyunk együtt a párommal és a mai napig úgy érzem, hogy szinte minden nappal jobban és jobban szeretem, szerencsére ez kölcsönös, már a házasságot tervezzük :)
Nem aggodalmaskodom, csupán "statisztikailag" érdekel, kinél kb. mikor váltotta fel a szerelmet a szeretet, ha egyáltalán felváltotta...
mi már lassan két éve szeretjük egymást szenvedélyesen :)
persze lehet, hogy ez egyszer halványulni fog, de emiatt nem hagyom el, hiszen ő nekem a legjobb barátom is :)
Lassan 4 éve vagyunk együtt, 2,5 éve együtt élünk, napról napra kiegyensúlyozottabb minden, imádjuk egymást és ez nem túlzás. Házasságot tervezünk, nem tudunk és nem is akarunk egymás nélkül élni.
25/F
Szia.
Tudom, miről beszél a 23:47-es válaszoló! Teljesen egyetértek Vele!
Bár, én még szerelmes vagyok a Páromba (2 éve vagyunk együtt), de egyáltalán nem tartok attól az érzéstől, ami a rózsaszín felhőt felváltja, mert azt fontosabbnak is találom! Volt már benne részem az előző kapcsolatomnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!