Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szakít, az lehetséges, hogy utána hónapokkal megbánja? És mit érez az, aki szakít, abban az esetben, ha a szerelmet már nem érzi, szeretet viszont igen?
Pár hónapja szakítottam a barátommal, eddig nagyon jól elvoltam kis világomban, ismerkedtem stb... Viszont az ex feltett mostanában egy közös képet kedves kapcsolatával netre... Hát elég szúró érzés... Most kezdtem el agyalni, hogy úr isten, lehet rosszul döntöttem, amikor szakítottam... Erős féltékenység tombol most bennem. Idegesít a tudat, hogy milyen jól megvoltunk és most lehet ezzel a lánnyal még jobb neki...
Nem tudom ez most önzőség vagy megbánás?!...
Hogy mit éreztem amikor szakítottam? Mély sajnálatot, amiért ő könyörgött én meg semlegesen éreztem magam. Ő sírt én csak néztem magam elé, hogy milyen kegyetlen vagyok.
Én tavaly májusban szakítottam majdnem egy év után a barátnőmmel, mert úgy éreztem hogy nem szeretem már, és elég sok gond volt köztünk, nagyrészt miattam. És nekem sem volt azért kellemes, neki főleg nem, utána nyáron bulizgattam, ismerkedtem.
3 hónap után találkoztunk egyszer kétszer és rájöttem, hogy még mindig szeretem, és hogy a legnagyobb hülye voltam hogy elhagytam és szar felszínes kapcsolatokba mentem bele. Szeptemberben összejöttünk újra és azóta együtt vagyunk, a hibáimon pedig folyamatosan javítok.
F/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!